Wat zijn de 5 populairste koptelefoons van dit moment?

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede nieuwe hoofdtelefoon, dan zul je vast al ontdekt hebben dat het aanbod op dit gebied enorm is. Het maken van een keuze is dan ook best nog een uitdaging. Echter zijn al vele mensen je voorgegaan. Wanneer je het aanbod van bekende webshops sorteert, zul je zien dat een aantal koptelefoons populairder zijn dan anderen. Hieronder zetten we de 5 populairste koptelefoons voor je op een rijtje.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-1000XM3Populairste koptelefoons - Sony WH-1000XM3

Sony doet het op vele fronten goed. Zo zijn ze het grootste bedrijf op het gebied van gaming consoles, en ook op het gebied van video’s doen ze het goed. Tevens kun je bij hen terecht voor kwalitatief hoogstaande hoofdtelefoons, en de meest geliefde variant is de Sony WH-1000XM3. Deze draadloze koptelefoon maakt gebruik van Bluetooth. Niet alleen is er noise cancelling aanwezig, maar dankzij de Smart Listening functie wordt de mate van noise cancelling aangepast aan de activiteit die je onderneemt. Een van de populairste koptelefoons van dit moment.

Sony WH-1000XM4

Sony doet het overduidelijk goed op het gebied van koptelefoons, want ook het tweede meest populaire model van dit moment komt uit de stal van deze Japanse producent. Ook bij deze variant is noise cancelling aanwezig. Daarnaast merkt deze hoofdtelefoon wanneer je met iemand aan het praten bent. De muziek wordt uitgezet en de mate van noise cancelling wordt verminderd. Daarnaast is er een speciale app waarmee je de oortjes kunt instellen.

JBL LIVE 650BTNC

Ook JBL is een geliefd merk op dit moment, en er is geen model populairder dan de JBL LIVE 650 BTNC. Zoals je misschien al is opgevallen, is de gehele top 3 zwart van kleur. Deze kleur is dan ook heel populair onder de Nederlandse consument. Deze over ear koptelefoon is geheel draadloos en maakt gebruik van Bluetooth. De accu gaat lang mee. Zelfs met noise cancelling aan gaat deze 20 uur mee. Qua prijs behoort deze hoofdtelefoon tot de middenklasse.

JBL Tune500BT Zwart

Ook het volgende model komt bij JBL vandaan. Het verschil met het vorige model zit hem vooral in de prijs: de JBL Tune500BT is een typisch basismodel. Waarschijnlijk is dit ook de reden voor de populariteit van dit merk, want op kwalitatief vlak legt deze hoofdtelefoon het af tegen de voorgaande modellen. Desalniettemin weet de JBL Tune500BT een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit op de mat te leggen. Als je op zoek bent naar een betaalbare variant die alsnog een prima geluidskwaliteit af weet te leveren, is deze JBL hoofdtelefoon iets voor jou.

Bose QuietComfort 35 II

Tot slot is ook het laatste model zwart van kleuren. Nederlanders zijn blijkbaar toch eenkennig als het gaat om de kleur van hun koptelefoon. De Bose QuietComfort 35 II koptelefoon is een populaire draadloze hoofdtelefoon. Je kunt gebruik maken van Bluetooth en tevens is deze hoofdtelefoon compatibel met Google Assistant. Noise cancelling is mogelijk, waarbij je zelf de sterkte hiervan aanpast. Zowel de geluidskwaliteit als het draagcomfort is hoog.