SteelSeries Siberia In-Ear oordopjes

SteelSeries is geen grote naam op het gebied van oordopjes. Vraag je echter aan gamers wat zij denken van SteelSeries, dan zullen zijn uiterst enthousiast zijn over dit merk. Dit komt vooral omdat deze Deense producent zich specialiseert in accessoires die je gebruikt tijdens het gamen. Hierbij kun je denken aan muizen, muismatten, hoofdtelefoons, keyboards en nog veel meer. Ook kun je bij dit merk terecht voor oordopjes. De SteelSeries Siberia In-Ear oordopjes zijn hier een goed voorbeeld van.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

SteelSeries Siberia In-EarSteelSeries Siberia In-Ear

De grote vraag is nu natuurlijk: zijn deze SteelSeries oordopjes een aankoop waard? Dit is een relatief goedkoop alternatief met een prima geluidskwaliteit. Tijdens het ontwerpen van deze oortjes is rekening gehouden met het feit dat je deze dopjes voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Of je nu gamet, muziek luistert of telefoneert, de SteelSeries Siberia In-Ear draag je altijd op een comfortabele wijze.

In de doos

  • SteelSeries Siberia In-Ear Oordopjes Wit
  • Handleiding
  • 3 unieke sleeves

Installatie van de SteelSeries Siberia In-Ear oordopjes

Het mooie aan oortjes met draad zoals dit model is het feit dat deze eenvoudig te installeren zijn. Verbind de kabel met de relevante ingang en klaar is kees. Je kunt deze oortjes gebruiken voor je computer, laptop, tablet, gaming devices, mp3 speler of mobiele telefoon.

Technische specificaties SteelSeries Siberia In-Ear

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: wit
  • Gewicht: 11 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Ondanks de aanwezigheid van een kabel zit er geen afstandsbediening geïntegreerd hierin. Je zult dus op een andere wijze je apparaten aan moeten sturen. Wel is er een afneembare microfoon waar je gebruik van kunt maken. Deze stelt je in staat om zowel handsfree te bellen als te communiceren tijdens het gamen. De hoofdtelefoon van SteelSeries is voorzien van draad. Opladen is dus geen vereiste. Plug de kabel in en je kunt muziek luisteren of andere vormen van audio beluisteren. Wel is het aan te raden de in ear dopjes van tijd tot tijd te reinigen. Dit houdt de oortjes in betere conditie en is ook om hygiënische redenen een aanrader.

Voor- en nadelen

De geluidskwaliteit die de SteelSeries Siberia In-Ear Oordopjes Wit levert is prima. Doordat er tijdens het produceren van deze oortjes rekening is gehouden met de veelzijdigheid, zitten deze oordopjes altijd fijn. Noise reduction technologie zorgt ervoor dat je weinig last hebt van geluiden uit je omgeving. Voor diverse apparaten te gebruiken. Een afneembare microfoon is aanwezig.Het is jammer dat een afstandsbediening ontbreekt. Je muziek zul je dus gewoon moeten aansturen via jouw geluidsdrager. Doordat de microfoon afneembaar is, is het mogelijk dat je deze vergeet. Dit probleem heb je niet bij geïntegreerde microfoons. Daarnaast zijn deze oordoppen wat moeilijk te verkrijgen.

Conclusie

Al met al doen de ze oortjes wat je van ze verwacht. Voor een scherpe prijs haal je oortjes in huis die een prima geluidskwaliteit hebben, voor vele toepassingen in te zetten zijn en tevens comfortabel gedragen kunnen worden.