SteelSeries Arctis Pro Wireless hoofdtelefoon

Er zijn niet alleen goede hoofdtelefoons voor muziek luisteren. Ook als je regelmatig spelletjes speelt op de computer of game console is het wel zo prettig om voor een goede koptelefoon te kiezen die ervoor zorgt dat je game ervaring nog beter wordt. Een merk waar je altijd terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige hoofdtelefoons voor gamen is SteelSeries. De SteelSeries Arctis Pro Wireless is een voorbeeld van hoe ontwikkelt een goede hoofdtelefoon voor gamen kan zijn. Ben jij op zoek naar meer informatie over deze koptelefoon? Hier vind je alle belangrijke informatie, maar ook de voor- en nadelen van dit model.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

SteelSeries Arctis Pro Wireless

De SteelSeries Arctis Pro Wireless is een hoofdtelefoon waarbij je draadloos kunt profiteren van de goede geluidskwaliteit die je van SteelSeries gewend bent. Er wordt snel een draadloze verbinding gemaakt via bluetooth of DAC. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn voor een lege batterij, want je krijgt bij dit model een tweede accu geleverd. Verder heeft bluetooth koptelefoon een strak design en een comfortabel ontwerp waarmee je ook langere tijd kunt gamen zonder last te krijgen van je oren.

In de doosSteelSeries Arctis Pro Wireless

 • SteelSeries Arctis Pro Wireless
 • Basisstation
 • Stroomkabel (ontvanger)
 • Usb audiokabel
 • Toslink optische kabel
 • 3,5 mm adapter
 • 3,5 mm kabel
 • Usb laadkabel
 • Plofschild microfoon
 • Accu (2x)

Installatie van de SteelSeries Arctis Pro Wireless

Voordat je deze draadloze koptelefoon kunt gebruiken is het belangrijk om te weten hoe je de hoofdtelefoon moet installeren. Dit kan erg gemakkelijk via een bluetooth verbinding. Je kunt daarnaast ook een verbinding maken met de meegeleverde DAC (consoles en pc).

Technische specificaties

 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Materiaal: kunststof
 • Gewicht: 350 gram
 • Kleur: verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De SteelSeries gaming headset is gemakkelijk in gebruik. Je kunt de hoofdtelefoon direct gebruiken bij al je games. Het draadloze toestel is gemakkelijk te gebruiken voor zowel pc als PS4. De microfoon op de koptelefoon kun je onder andere muten via de knop op je oorschelp. Voor de rest spreekt de werking van deze hoofdtelefoon voor zich. Het is vooral belangrijk om de hoofdtelefoon na gebruik goed op te bergen. Zo voorkom je dat je het apparaat beschadigt en dat je er minder lang mee kunt doen. Daarnaast is het belangrijk om er altijd voor te zorgen dat je een opgeladen accu hebt liggen zodat je nooit met een lege batterij hoeft te zitten.

Voor- en nadelen

De SteelSeries Arctis Pro Wireless heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats creëren de High res drivers met DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound een ruimtelijk geluid. Wanneer je een game speelt waarbij je tegenstanders hebt kun je horen waar ze vandaan komen. Een ander voordeel is dat de oorkussens lichtgewicht en ademend zijn. Zo krijg je geen last van je oren tijdens het gamen. Tot slot is ook de extra accu een voordeel van de draadloze hoofdtelefoon. Op de eerste accu speel je 10 uur draadloos voordat je op de tweede accu overgaat. Je kunt het als nadeel zien dat het toestel alleen geschikt is voor PS4 en pc. Wanneer je dus een Xbox of Nintendo hebt kun je de bluetooth hoofdtelefoon niet aansluiten. Verder beschikt dit model niet over verlichte oorschelpen, in tegenstelling tot de andere bedrade modellen.

Conclusie

Wanneer je een pc of pS4 hebt is de SteelSeries Arctis Pro Wireless een uitstekende keuze. Met de twee accu’s hoef je nooit zonder batterij te zitten en kun je lange tijd achter elkaar gamen. Dankzij het zeer goede geluid biedt dit model van SteelSeries een unieke game-ervaring.