Sony WI-XB400 oordopjes

De meeste nieuwe oordopjes zijn voorzien van de nieuwste functies en extra’s, waarmee je het optimale uit je muziek kunt halen. Dit betekent echter ook dat je waarschijnlijk meer geld kwijt zult zijn aan je oortjes. Er zijn ook nog genoeg oordopjes op de markt die precies bieden waar je om vraagt. De Sony WI-XB400 oordopjes zijn hier een voorbeeld van: prima geluidskwaliteit voor een goede prijs. Hier lees je alle informatie over deze oordoppen en kun je ontdekken of deze exemplaren ook voor jou de moeite waard zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WI-XB400Sony WI-XB400

Met de Sony WI-XB400 oordopjes kies je voor draadloze exemplaren, maar niet volledig draadloos. De oortjes zijn met elkaar nog verbonden via een korte kabel die je achter je nek draagt. Je bent er met deze oordoppen in ieder geval verzekerd dat er geen kabel in de weg hangt, bijvoorbeeld tijdens het sporten of een andere activiteit. De oordopjes zijn in ear en dat betekent dat ze goed in je oren passen. De in ear oordopjes hebben een accuduur van 15 uur en behoren hiermee tot de top van de draadloze oordopjes.

In de doos

  • Sony WI-XB400
  • Usb C oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Sony WI-XB400

Je hoeft maar weinig werk te verrichten om de oordopjes te kunnen gebruiken. Je verbindt het apparaat slechts binnen enkele tellen via bluetooth aan je smartphone. Daarna zijn de dopjes klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 15 uur
  • Gewicht: 21 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

De Sony oortjes zijn vrij eenvoudig te gebruiken. De oordopjes zijn voorzien van een kabel en aan deze kabel zit een kleine afstandsbediening. Deze kun je onder andere gebruiken voor het aanpassen van het volume. Door de ingebouwde microfoon gebruik je de oordopjes ook voor handsfree bellen. De Sony WI-XB400 heeft van zichzelf een lange accuduur en dit betekent dan ook dat je de oordopjes niet vaak zal hoeven opladen. Daarnaast zijn de oordopjes ook voorzien van een snellaadfunctie: hiermee laad je de oordoppen 10 minuten op en kun je ze weer een uur gebruiken. Verder is het aan te raden de oordopjes goed op te ruimen zodat je er langer gebruik van kunt maken.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sony WI-XB400 oordopjes is dat ze onderdeel zijn van de Sony Extra Bass serie: je luistert naar een nog betere geluidskwaliteit. Verder is de lange batterijduur een groot voordeel en kun je 15 uur lang muziek luisteren zonder opladen. De snellaadfunctie is ook een voordeel van dit apparaat. Tevens zijn de oortjes zijn niet waterbestendig en dat kan een nadeel zijn, vooral wanneer je de oordopjes wilt gaan gebruiken voor het sporten. De oordopjes zijn namelijk minder goed bestand tegen vocht en zweet.

Conclusie

Met de Sony WI-XB400 oortjes kies je voor goede kwaliteit draadloze oordopjes met een krachtige bas. Deze oordopjes zijn vooral een goede keus wanneer je veel muziek wilt luisteren: de lange batterijduur biedt deze mogelijkheid. Voor sporten of hardlopen in de regen zijn deze oordopjes minder geschikt omdat ze niet waterbestendig zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *