Sony WI-SP510 oordopjes

Tegenwoordig heeft iedereen oordopjes om overal en altijd muziek te kunnen luisteren. Je kunt ook overal oordopjes kopen. In een fysieke winkel of gewoon gemakkelijk online bestellen. Daarnaast heb je de keuze uit een ruim aanbod. Ook van het merk Sony heb je verschillende soorten oordopjes waar je uit kunt kiezen: bedraad, draadloos en volledig draadloos. Wanneer je op zoek bent naar betaalbare oordopjes van goede kwaliteit kun je onder andere kiezen voor de Sony WI-SP510 oordopjes. Deze oortjes zijn onder andere geschikt voor sporters omdat ze waterbestendig zijn. Hier lees je de voor- en nadelen van de oordoppen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WI-SP510Sony WI-SP510

Met de Sony WI-SP510 oordopjes kies je voor draadloze oordopjes die alleen met een korte kabel aan elkaar zijn verbonden. Op deze manier heb je geen last van lange kabels die altijd in de weg hangen en in de knoop kunnen raken. Je streamt eenvoudig je muziek draadloos en er zit geen kabel voor je lichaam waar je last van kunt hebben. De in ear oordopjes van Sony hebben overigens een goede pasvorm en worden geleverd in diverse maten. Zo kun je altijd de beste pasvorm kiezen voor je oren, want geen enkel oor is precies gelijk.

In de doos

  • Sony WI-SP510
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Sony WI-SP510

Doordat de oordoppen draadloos zijn, moet je ze eerst aan je smartphone verbinden via bluetooth. Dit is binnen enkele tellen geregeld via de instellingen op je telefoon. Daarna kun je de oortjes direct volop gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 30 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in wit en zwart

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om deze oordopjes van Sony te bedienen. Je kunt gebruik maken van de afstandsbediening in de kabel waarmee je onder andere het volume aanpast. Tussen nummers schakelen is ook mogelijk zonder je telefoon erbij te pakken. Handsfree bellen is met deze in ear oordopjes ook mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon. Qua onderhoud hoef je niet veel te doen aan de Sony WI-SP510 oordoppen. Zo kun je ze gemakkelijk opbergen en is het opladen ook erg eenvoudig. Hiervoor heb je de oplaadkabel nodig die je standaard krijgt meegeleverd. Opladen hoef je niet vaak te doen, omdat de oordopjes 15 uur lang meegaan op een volle accu.

Voor- en nadelen

De lange batterijduur is een van de grootste voordelen van de Sony WI-SP510 oordopjes en maakt dit een van de beste bluetooth oordopjes. Hiermee kun je langer profiteren van je favoriete muziek. Het feit dat de oordopjes waterbestendig zijn is ook een groot voordeel. Verder is de geluidskwaliteit goed, omdat de in ear oortjes onderdeel zijn van de Sony Extra Bass serie. Wanneer je de oordopjes gaat gebruiken om mee te sporten, is het een nadeel dat de oordopjes niet zijn voorzien van een activity tracker waarmee je jouw prestaties kunt meten.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes waarmee je kunt sporten voldoen de Sony WI-SP510 oordopjes aan vrijwel alle eisen. Het geluid is goed, de pasvorm is uitstekend en daarnaast zijn de waterbestendig. Wil je profiteren van extra functies zoals de activity tracker? Dan kun je wellicht kijken naar andere exemplaren die hier wel over beschikken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *