Sony WI-C600N oordopjes

Oordopjes zijn er in allerlei soorten en maten. En wanneer je op zoek bent naar bovengemiddelde oordopjes met handige extra functies, kun je jouw selectie al wat kleiner maken. Onder andere de Sony WI-C600N oordopjes voldoen aan deze eisen. De oordoppen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding: de geluidskwaliteit is goed en daarnaast kun je profiteren van extra functies om het gebruiksgemak te vergroten. De belangrijkste informatie over deze oordoppen kun je hier lezen en gebruiken voor het maken van de keuze voor de beste oordopjes voor jou.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WI-C600N

De Sony WI-C600N oordopjes gebruik je om draadloos je muziek te kunnen streamen via bluetooth. De oordoppen zelf zijn niet volledig draadloos, omdat ze via een kabel aan elkaar verbonden zijn. Deze kabel hang je gemakkelijk om je nek en is voorzien van een nekband zodat je de oordopjes over je schouders kunt laten hangen wanneer je ze niet gebruikt. Verder kun je de oortjes zowel gebruiken in de sportschool als in het openbaar vervoer of op kantoor, dankzij de actieve noise cancelling.

In de doos

  • Sony WI-C600N
  • Usb kabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Sony WI-C600N

Je kunt snel verbinding maken tussen je smartphone en je nieuwe Sony WI-C600N oordopjes. De draadloze verbinding vindt onder andere via bluetooth plaats, maar het kan ook via NFC. Door je telefoon tegen het NFC punt van je oordopjes te houden, maak je zeer snel verbinding en kun je gebruik maken van de oortjes.

Technische specificatiesSony WI-C600N

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 7,5 uur
  • Gewicht: 34 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De oordopjes van Sony zijn gemakkelijk in gebruik. De in ear oordopjes zorgen voor een goede pasvorm en daarnaast zorgt de nekband ervoor dat je ze gemakkelijk in kunt doen maar ook uit je oren kunt laten hangen. De oordopjes bieden daarnaast ook de mogelijkheid om het volume van je muziek aan te passen. Je hoeft niet veel onderhoud aan de oordoppen te verrichten. Na 7,5 uur gebruik kun je de oordopjes eenvoudig opladen via de oplaadkabel die je ook geleverd krijgt. De oortjes zijn daarnaast ook gemakkelijk op te bergen zonder dat je ze beschadigt.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sony WI-C600N oortjes is dat je hiermee draadloos muziek kunt streamen en dat je geen last hebt van een kabel die in de weg hangt. Ook de actieve noise cancelling is een voordeel: hiermee kun je omgevingsgeluiden en ruis dempen en zo je muziek beter horen en daarnaast ook beter focussen op je taken of je workout. Een mogelijk nadeel van het model is dat deze oordoppen niet worden geleverd met een opberghoes. Je moet deze dus zelf aanschaffen om je oordopjes goed te kunnen beschermen tegen beschadiging of slijtage.

Conclusie

De Sony WI-C600N oordopjes zijn een prima keuze wanneer je op zoek bent naar goede kwaliteit oordopjes met noise cancelling. Deze oortjes maken op dit gebied de verwachtingen zeker waar. Deze oordopjes zijn dan ook een goede keus voor sporters en wanneer je altijd en overal je muziek wilt kunnen streamen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *