Sony WI-C310 oordopjes

Oordopjes worden vandaag de dag volop gebruikt: in de bus en trein, op de fiets, op kantoor en in de sportschool. Met de goede sportieve oordopjes kun je de hele dag door van je muziek genieten. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten oordoppen en dat betekent dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Ben je op zoek naar geschikte oordopjes waarbij je geen last hebt van een snoer dat in de weg hangt? Kies dan voor de Sony WI-C310 oordopjes: een draadloos exemplaar met veel voordelen. Ontdek hier alle belangrijke informatie over deze oortjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WI-C310Sony WI-C310

Met de Sony WI-C310 oordopjes kies je voor draadloze oordopjes zonder kabel die de oordopjes aan je telefoon verbindt. De oortjes zelf zijn nog wel aan elkaar verbonden met een kabel en daardoor is dit model niet volledig draadloos te noemen. De kabel zit achter je nek en dat betekent dat je er geen last van hebt wanneer deze oordoppen draagt. Bij gewone bedrade oortjes kunnen de kabels nog wel eens in de weg zitten en in de knoop raken. Bij dit model kan dit probleem niet ontstaan. De draadloze oortjes bieden je verder de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via je smartphone. De afstandsbediening in de kabel biedt je onder andere de mogelijkheid om handsfree te bellen.

In de doos

  • Sony WI-C310
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Sony WI-C310

Je hoeft maar weinig te ondernemen om de bluetooth oordopjes te verbinden met je smartphone. Via de instellingen op je smartphone kun je de oordopjes via bluetooth verbinden. Binnen enkele tellen zijn de oordopjes klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 15 uur
  • Gewicht: 19 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De bediening van de Sony oordoppen is erg eenvoudig. Je kunt ze eenvoudig in je oren doen terwijl de kabel achter je nek hangt. In de kabel zitten aan beide kanten een afstandsbediening waarmee je onder andere het volume kunt regelen. Komt er een oproep binnen op je smartphone? Deze kun je opnemen en het gesprek voeren via je oordopjes dankzij de ingebouwde microfoon. Je oortjes kun je ook gebruiken om je telefoon te bedienen: dit kan wanneer je gebruik maakt van Siri of Google Assistent. Verder hoef je weinig onderhoud aan de oordoppen te verrichten. Je kunt de oordopjes opladen wanneer ze leeg zijn en daarnaast kun je ze veilig opbergen om zo te voorkomen dat de kabel breekt of dat ze oortjes in de knoop raken.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sony WI-C310 oordopjes is dat je voor een relatief lage prijs mooie en goede draadloze oordopjes tot je beschikking hebt. De goedkope oordopjes beschikken over een snellaadfunctie waarmee de dopjes na 10 minuten opladen weer een uur te gebruiken zijn. Je hoeft dus nooit zonder muziek te zitten. Verder gebruik je de oordopjes ook voor inkomende oproepen en bedien je jouw telefoon met spraakassistent. Een nadeel van de oordoppen is dat ze niet waterbestendig zijn. Hierdoor zijn deze oortjes mogelijk minder geschikt om te gebruiken in de sportschool. Er kan sneller waterschade ontstaan.

Conclusie

De Sony WI-C310 oordopjes zijn een prima keuze wanneer je op zoek bent naar betaalbare draadloze oordopjes. Voor deze lage prijs hoef je niet een perfecte geluidsweergave te verwachten, maar ze voldoen wel aan je wensen op het gebied van handsfree bellen. Ook de snellaadfunctie is een reden om voor deze oordopjes te kiezen.