Sony WI-C200 oordopjes

Op het gebied van oordopjes is de keuze enorm. Vooral door de opkomst van draadloze oordopjes zijn er steeds meer mogelijkheden en is het belangrijk om te bepalen wat voor jou belangrijk is. Welke eisen stel je aan je nieuwe oortjes? Wanneer je op zoek bent naar degelijke oordopjes van redelijke kwaliteit kun je onder andere kiezen voor de Sony WI-C200. Deze draadloze in-ear oordoppen bieden je onder andere meer bewegingsvrijheid tijdens het luisteren naar muziek, maar zorgen ook voor veel draagcomfort. Lees hier de belangrijkste voor- en nadelen van de oortjes en ontdek of deze exemplaren voor jou de het geld waard zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WI-C200

Met deze draadloze in ear oordopjes kies je voor een draadloze exemplaar waarmee je dagelijks naar je favoriete muziek kunt luisteren. Het in ear model zorgt voor extra draagcomfort en daarnaast zitten er geen kabels in de weg tijdens het luisteren. De oordopjes zijn nog wel aan elkaar verbonden met een kabel. Onder andere handsfree bellen is goed mogelijk met deze lichtgewicht oordoppen van de fabrikant.

In de doos

  • Sony WI-C200
  • Usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Sony WI-C200

Doordat de oordoppen draadloos zijn, is het nodig om ze voor gebruik met je smartphone of tablet te verbinden via bluetooth. Dit regel je gemakkelijk en snel via de instellingen op je telefoon. Daarna kun je volop gebruik maken van de oortjes.

Technische specificatiesSony WI-C200

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 15 uur
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in wit en zwart

Bediening en onderhoud

Qua bediening zijn de Sony oortjes erg eenvoudig. Met de afstandsbediening in de kabel kun je onder andere de muziek regelen en het volume aanpassen. Hiervoor hoef je dus niet speciaal je telefoon tevoorschijn te halen. Door de lange accuduur van 15 uur hoef je de oordopjes niet vaak op te laden. De oordopjes hebben ook een snellaadfunctie waarmee je door 10 minuten opladen alweer een uur gebruik kunt maken van de oordoppen. Daarnaast is het belangrijk om ze na gebruik goed op te bergen zodat je langer kunt genieten van je toestel.

Voor- en nadelen

De lange accuduur en de snellaadfunctie zijn de belangrijkste voordelen van de Sony WI-C200 oordopjes. Hiermee kun je lang naar muziek luisteren en hoef je nooit bang te zijn dat je met lege oortjes komt te zitten. Bediening gaat via de afstandsbediening op de kabel en daarnaast kun je met de ingebouwde microfoon ook handsfree bellen. Daarnaast zijn de oortjes ook magnetisch en daardoor makkelijker op te bergen zonder dat ze in de knoop gaan. Een nadeel van dit model is dat het niet wordt geleverd met een opbergetui. Deze zul je apart als oordopjes accessoire moeten aanschaffen om zo de oordopjes na gebruik veilig te kunnen opruimen.

Conclusie

Heb je altijd de beste bedrade oordopjes gehad en wil je de overstap maken naar goede draadloze oordoppen? Dan zijn de Sony WI-C200 oordopjes een goede keuze. Deze basis oortjeszijn van goede kwaliteit en bieden de nodige functies waarvan je kunt profiteren, waaronder de snellaadfunctie. Wil je een set bluetooth oordopjes van zeer goede kwaliteit? Sony en andere merken hebben nog meer oordoppen in een hoger prijssegment, waarbij je ook meer opties hebt op het gebied van extra functies, zoals noise cancelling.