Sony WH-XB900N hoofdtelefoon

Er worden vandaag de dag steeds meer eisen gesteld aan een koptelefoon. En in de zoektocht naar een goede hoofdtelefoon wordt ook meer gekeken naar de geluidskwaliteit, maar ook naar het gebruiksgemak. Wil je een goede koptelefoon kopen, kijk dan eens naar de Sony WH-XB900N. Dit is een voorbeeld van een hoofdtelefoon die niet alleen een hoog draagcomfort heeft, maar die ook prima geprijsd is en daarnaast over zeer handige functies beschikt. Hier vind je een overzicht van belangrijke informatie over het model.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-XB900NSony WH-XB900N

De Sony WH-XB900N is een draadloze hoofdtelefoon met een over ear model. Veel consumenten ervaren dit als prettig, omdat je gehele oor bedekt is door de oorschelpen. Verder kun je er met deze hoofdtelefoon van op aan dat je optimaal gebruik kunt maken van handige functies. Er is sprake van een snelle verbinding, je kunt kiezen voor noise cancelling en daarnaast is de batterij snel op te laden dankzij de snellaadfunctie. Er zijn genoeg redenen om eens verder te kijken naar wat deze bluetooth headset allemaal te bieden heeft.

In de doos

  • Sony WH-XB900N
  • Usb c oplaadkabel
  • Audiokabel

Installatie van de Sony WH-XB900N

Om de headset in gebruik te kunnen nemen kun je een bluetooth verbinding opzetten met je smartphone. Houdt de koptelefoon tegen je smartphone aan: dankzij het NFC punt is er sprake van een snelle verbinding en kun je de hoofdtelefoon direct gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 254 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

De bediening van deze hoofdtelefoon van Sony is erg eenvoudig en spreekt grotendeels voor zich. Deze hoofdtelefoon heeft zowel fysieke knoppen als een touchpad op de oorschelpen. Hierdoor is het erg eenvoudig om je muziek te bedienen via de oorschelpen zonder dat je jouw smartphone uit je zak hoeft te halen. Verder heeft deze hoofdtelefoon ook een ingebouwde microfoon: hierdoor is handsfree bellen ook toegestaan. Qua onderhoud is er vrij weinig te doen aan de Sony WH-XB900N. Om deze koptelefoon zo lang mogelijk mooi te houden, is het aan te raden om deze na gebruik veilig op te bergen in een daarvoor bestemde hardcase. Houdt ook de batterij in de gaten om zo te voorkomen dat je zonder muziek komt te zitten.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van deze draadloze headset is dat je een zeer snelle verbinding kunt maken. Door de koptelefoon tegen je smartphone te houden wordt er via NFC een snelle bluetooth verbinding opgezet. Een ander voordeel van dit model is dat de hoofdtelefoon is voorzien van noise cancelling. Dit is een populaire functie waarmee je storende omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Tot slot profiteer je bij deze hoofdtelefoon ook van de snellaadfunctie: na 10 minuten opladen kun je de headset weer een uur gebruiken. Maar heeft deze koptelefoon van Sony ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat er geen vliegtuig adapter wordt meegeleverd bij de bestelling, in tegenstelling tot andere modellen van de fabrikant. Verder zit er ook geen hardcase in de doos, deze moet je apart als koptelefoon accessoire bestellen.

Conclusie

Een goede hoofdtelefoon nodig waarbij je van de grootste gemakken bent voorzien? Dan is de Sony WH-XB900N zeker een goede keuze. Voor zowel onderweg als op kantoor is dit model een aanrader voor iedereen die graag naar muziek luistert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *