Sony WH-XB700 hoofdtelefoon

Het verschilt per persoon hoeveel hij of zij te besteden heeft aan een hoofdtelefoon. Wanneer je een betaalbare hoofdtelefoon wilt, niet onnodig teveel wilt betalen maar wel genoeg kwaliteit wilt, is de Sony WH-XB700 een prima mogelijkheid. Hier lees je alles over deze draadloze hoofdtelefoon en kun je voor jezelf bepalen of deze koptelefoon jouw volgende aankoop wordt.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-XB700Sony WH-XB700

De Sony WH-XB700 is een draadloze hoofdtelefoon waarmee je altijd en overal muziek kunt streamen van je smartphone of tablet. Hierdoor geniet je van de bewegingsvrijheid die je niet zou hebben wanneer je kiest voor een bedrade koptelefoon. Het toestel heeft genoeg te bieden, ook voor de wat meer kritische luisteraar. Zo kun je genieten van een krachtige en diep basgeluid en is er sprake van een snelle verbinding via bluetooth met NFC. De hoofdtelefoon gaat maar liefst 30 uur mee op een volle lading.

In de doos

  • Sony WH-XB700
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel

Installatie van de Sony WH-XB700

Om de draadloze headset te kunnen gebruiken, moet je deze eerst verbinden aan je smartphone of tablet. Dit kan via de instellingen van je telefoon, waar je een bluetooth verbinding tegenkomt die de beide apparaten aan elkaar koppelt. Je kunt ook voor de nog makkelijkere optie kiezen. Houdt het toestel nu kort tegen je smartphone: via NFC wordt snel een bluetooth verbinding opgezet. Je kunt direct gebruik maken van je hoofdtelefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 195 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De bediening van de Sony headset werkt al net zo makkelijk als de installatie. Je kunt de muziek via je smartphone regelen, maar ook via de afstandsbediening op de oorschelpen. Hier zit ook een volumeregelaar waarmee je jouw muziek harder en zachter kunt zetten, zonder dat je jouw smartphone uit je zak hoeft te halen. De Sony WH-XB700 heeft ook een ingebouwde microfoon: hiermee is het mogelijk om handsfree te bellen. Daarnaast wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je draadloze koptelefoon. Dit kun je onder andere voor elkaar krijgen om de hoofdtelefoon na gebruik netjes op te bergen in een hardcase. Zo weet je zeker dat de headset lang mooi blijft en dat je er extra lang van kunt profiteren. Houdt ook altijd de batterij goed in de gaten zodat je nooit zonder muziek hoeft te zitten.

Voor- en nadelen

Er zitten een aantal voordelen aan de Sony WH-XB700 hoofdtelefoon. In de eerste plaats is het geluid extra goed door de Extra Bass modus. Hiermee geniet je van een krachtig en diep basgeluid waardoor de luisterervaring nog beter wordt. Een ander voordeel is dat het model draadloos is, waardoor je altijd en overal muziek streamt vanaf je smartphone of tablet. Ten derde is er altijd een snelle verbinding mogelijk dankzij NFC. Het toestel wordt geleverd zonder 6,3 mm adapter, in tegenstelling tot andere modellen van Sony. Dit kun je dan ook zien als een nadeel van deze koptelefoon.

Conclusie

De zoektocht naar een geschikte hoofdtelefoon komt tot een einde wanneer je op zoek bent naar goede geluidskwaliteit, makkelijke verbinding en een draadloos model. De Sony WH-XB700 is de perfecte keuze wanneer je altijd en overal naar je muziek wilt luisteren. De batterijduur van maar liefst 30 uur is nog een reden om voor deze koptelefoon te kiezen.