Sony WH-H910N hoofdtelefoon

Hoofdtelefoons zijn vandaag de dag populairder dan ooit, en in de zoektocht naar de beste draadloze headset wordt steeds beter onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. Dit zorgt er dan ook voor dat de kwaliteit verbeterd en dat er steeds meer geavanceerde modellen op de markt komen. Een van de geavanceerde exemplaren van het merk Sony is de Sony WH-H910N. Deze hoofdtelefoon is van vrijwel alle belangrijke en populaire functies voorzien. Hier lees je de belangrijkste informatie over deze koptelefoon zodat jij op basis hiervan de beste keuze kunt maken in je zoektocht naar een nieuwe koptelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-H910NSony WH-H910N

Wanneer je kiest voor de Sony WH-H910N, kies je voor een draadloze hoofdtelefoon waarmee je altijd en overal met veel bewegingsvrijheid naar je favoriete muziek kunt luisteren. De geluidskwaliteit is uitstekend en dat komt onder andere door het feit dat je audiobestanden in Hi-res worden afgespeeld. Dit zorgt ervoor dat je meer detail hoort in de muziek die je luistert. Verder heeft de Sony headset actieve noise cancelling en kun je ook met een zachter volume je favoriete nummers goed luisteren.

In de doos

  • Sony WH-H910N
  • Usb c oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Sony WH-H910N

Het toestel moet eerst via bluetooth aan je smartphone of tablet verbonden worden om gebruikt te worden. Dit is binnen enkele ogenblikken gedaan, via de instellingen van je smartphone of tablet. Daarna kan de hoofdtelefoon in gebruik worden genomen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 251 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en groen

Bediening en onderhoud

De Sony WH-H910N is een hoofdtelefoon die betrekkelijk eenvoudig te bedienen is. Zodra de hoofdtelefoon is gekoppeld aan je smartphone of tablet, spreekt het gebruik voor zich. De muziek bedien je via je smartphone, maar dit kan ook via de touchpad op de oorschelp. Verder zet je zelf gemakkelijk de noise cancelling aan en uit. Ook is handsfree bellen mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon. De koptelefoon heeft daarbij weinig onderhoud nodig. Het is vooral belangrijk om je hoofdtelefoon na gebruik goed op te bergen. Daarnaast is het slim om de batterij in de gaten te houden. Op deze manier voorkom je dat je zonder muziek komt te zitten omdat de batterij leeg is.

Voor- en nadelen

Welke voordelen zitten er allemaal aan deze hoofdtelefoon van Sony? In de eerste plaats is dit draadloze model een ideale manier om je favoriete muziek altijd en overal te kunnen luisteren, in alle bewegingsvrijheid. Ook de actieve noise cancelling is een voordeel: hiermee demp je storende omgevingsgeluiden en ruis. Verder is het ook een groot voordeel dat je de geluidsweergave van de Sony WH-H910N via de equalizer op de Sony Headphones Connect app kunt personaliseren. Als nadeel van dit model is te noemen dat de hoofdtelefoon niet de functie multipoint pairing heeft. Het is hierdoor niet mogelijk om de headset aan twee afspeelapparaten tegelijk te verbinden.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een goede hoofdtelefoon met genoeg functies is de Sony WH-H910N zeker een aanrader. Deze hoofdtelefoon biedt de mogelijkheid om de geluidsweergave te personaliseren, maar beschikt ook over actieve noise cancelling. Concluderend is deze koptelefoon van Sony een zeer goede keuze voor de aanschaf van een nieuwe headset.