Sony WH-H800 hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een nieuwe headset? Of je nu voor het eerst of opnieuw een hoofdtelefoon wilt aanschaffen: het is altijd belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die je hebt. Wat dacht je van een Sony WH-H800? Deze hoofdtelefoon heeft niet alleen een opvallende kleur, maar biedt ook een goede luisterervaring. Hier lees je niet alleen meer over dit model, maar ook over de voor- en nadelen van deze koptelefoon. Op deze manier wordt het makkelijker om je keuze te maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-H800

Met de Sony WH-H800 heeft Sony een product op de markt gebracht die in de middelste prijsklasse hoort. Er zijn goedkopere modellen verkrijgbaar, maar het is ook zeker mogelijk om meer geld uit te geven aan de Sony hoofdtelefoon. Dit model is een van de beste draadloze koptelefoons waarmee je altijd en overal muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. De hoge geluidskwaliteit is een van de redenen waarom deze hoofdtelefoon al lange tijd populair is onder consumenten.

In de doosSony WH-H800

  • Sony WH-H800
  • Usb kabel
  • Audiokabel
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de Sony WH-H800

De Sony WH-H800 is een draadloos model en dat betekent dat je heel snel gebruik kunt gaan maken van deze hoofdtelefoon. Wat je moet doen is het koppelen van de hoofdtelefoon aan je smartphone of tablet. Dit doe je met bluetooth. Zodra er sprake is van een verbinding kun je de koptelefoon optimaal gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 150 gram
  • Kleur: divers

Bediening en onderhoud

De Sony headset is erg eenvoudig in gebruik. Dit betekent dat je volop kunt genieten van je favoriete muziek, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Zodra je de hoofdtelefoon op je oren zet kun je direct al je nummers luisteren. Er zit onder andere een volumeregelaar op de oorschelp waarmee je jouw muziek harder en zachter kunt zetten zonder dat je jouw telefoon uit je zak hoeft te halen. Onderhoud aan het toestel is net zo makkelijk. Let met name op de batterij: deze gaat 24 uur mee; het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de batterij altijd vol genoeg is wanneer je de hoofdtelefoon wilt gaan gebruiken. Zorg er daarnaast ook voor dat je hoofdtelefoon goed wordt opgeborgen na gebruik. Zo geniet je nog langer van je draadloze headset.

Voor- en nadelen

Welke voordelen zijn er te noemen aan de Sony WH-H800? In de eerste plaats is het een groot voordeel dat je te maken hebt met een draadloos model, waarmee je overal muziek kunt luisteren. Een ander voordeel is het goede geluid: het frequentiebereik van de hoofdtelefoon gaat van 5 tot 40.000 Hertz. Hierdoor profiteer je van een gedetailleerd geluid. Ook is het prettig dat de hoofdtelefoon een volumeregelaar in de oorschelp heeft waarmee je het geluid eenvoudig en snel harder en zachter kunt zetten. Een mogelijk nadeel van de draadloze headset is dat de batterij 24 uur mee gaat. Dit is redelijk kort, vooral wanneer je dit vergelijkt met andere modellen van de fabrikant. Verder is het een mogelijk nadeel dat de koptelefoon wordt geleverd zonder adapter voor het vliegtuig.

Conclusie

De Sony WH-H800 is een prima hoofdtelefoon wanneer je op zoek bent naar een goede koptelefoon waarvoor je niet onnodig veel geld betaalt. Gebruik je de koptelefoon veel en heb je veel baat bij een lange batterijduur? Dan kun je ook kijken naar modellen als de Sony WH-CH510 of de WH-CH700N met noise cancelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *