Sony WH-CH710N hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een draadloze hoofdtelefoon? Een van de mogelijkheden die je hebt is de Sony WH-CH710N. Dit model is van het merk Sony en hoort qua prijs tot de middenklasse. Maar wat krijg je voor je geld en hoe werkt deze hoofdtelefoon precies? Hier vind je alle belangrijke informatie over het model, maar je leest hier ook de voor- en nadelen. Zo kun jij nog beter bepalen of deze headset bij jouw persoonlijke wensen past.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-CH710N

Met de Sony WH-CH710N hoofdtelefoon kies je voor een draadloos model waarbij je profiteert van een batterijduur van 35 uur. Dit betekent dat je de hoofdtelefoon niet vaak op hoeft te laden en dus ook niet zonder muziek hoeft te zitten. Daarnaast is de koptelefoon voorzien van de actieve noise cancelling functie: hiermee demp je omgevingsgeluiden en ruis, maar hoef je ook het volume niet op maximaal te zetten om je favoriete nummer goed te kunnen horen.

In de doos

  • Sony WH-CH710N
  • Usb c oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de Sony WH-CH710N

Van een lange installatie is bij de Sony WH-CH710N gelukkig geen sprake. Het enige wat je hoeft te doen is het koppelen van de hoofdtelefoon aan je smartphone of tablet. Dit gebeurt via bluetooth en kost je slechts enkele tellen. Daarna is je nieuwe hoofdtelefoon klaar om optimaal gebruikt te worden.

Technische specificatiesSony WH-CH710N

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Gewicht: 223 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

Deze koptelefoon van Sony heeft een zeer eenvoudige bediening. Zo is het onder andere belangrijk om te weten dat je de muziek kunt bedienen via de volumeregelaar en afstandsbediening in de oorschelp. Verder heeft de Sony WH-CH710N ook een ingebouwde microfoon, waardoor je gemakkelijk telefoongesprekken kunt voeren met je hoofdtelefoon op. Op het gebied van onderhoud aan de draadloze headset ben je nauwelijks tijd kwijt. Het is in ieder geval belangrijk om de batterij in de gaten te houden. Neem ook altijd de audiokabel mee: hiermee kun je verder luisteren naar je muziek als de batterij leeg is. Verder is het slim om de hoofdtelefoon na gebruik veilig op te bergen.

Voor- en nadelen

Als grootste voordeel van de Sony WH-CH710N kun je de noise cancelling noemen. Dit biedt de mogelijkheid om je volledig te focussen op je studie, werk of je favoriete nummers, zonder dat je door omgevingsgeluiden wordt gestoord. Een ander voordeel van het apparaat is dat je gebruik kunt maken van de snellaadfunctie. Hiermee laadt je jouw batterij binnen 10 minuten weer op zodat de hoofdtelefoon weer een uur lang gebruikt kan worden. De Sony WH-CH710N heeft geen multipoint pairing en dit is dan ook te zien als een nadeel van deze hoofdtelefoon. Je kunt de bluetooth headset dus niet aan twee afspeelapparaten tegelijk koppelen.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar de beste hoofdtelefoon met noise cancelling is de Sony WH-CH710N zeker een aanrader. Dit model heeft een lange batterijduur en een snellaadfunctie en wordt daarnaast ook geleverd met een audiokabel. Je hoeft met dit model dus nooit zonder muziek te zitten en dit is een groot voordeel voor fervente muziekluisteraars.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *