Sony WH-CH700N hoofdtelefoon

Wanneer je op zoek gaat naar een hoofdtelefoon, kun je op verschillende zaken letten en hierop hoofdtelefoons vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld letten op de prijs, maar ook de geluidskwaliteit, het gebruiksgemak of de aanwezigheid van handige functies. De actieve noise cancelling is een van de functies waar steeds meer consumenten voor kiezen. Maar wat als je vooral gebruik wilt maken van noise cancelling maar niet onnodig veel wilt betalen voor je hoofdtelefoon? Dan is de Sony WH-CH700N een prima optie. Hier vind je alle informatie over deze hoofdtelefoon en kun je aan de hand hiervan ontdekken of jij dit model wilt gaan aanschaffen.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-CH700NSony WH-CH700N

Met de Sony WH-CH700N hoofdtelefoon heeft Sony een relatief betaalbare hoofdtelefoon op de markt gebracht met een aantal handige functies, waaronder die van noise cancelling. Deze koptelefoon is het bewijs dat je ook voor een betaalbare hoofdtelefoon kunt kiezen die is voorzien van noise cancelling. Met noise cancelling is het mogelijk om storende omgevingsgeluiden te dempen. Hierdoor focus jij je beter op je werkzaamheden of studie, maar kun je jouw muziek ook beter horen, zonder hinder van buitenaf.

In de doos

  • Sony WH-CH700N
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel

Installatie van de Sony WH-CH700N

Om de Sony WH-CH700N te kunnen gebruiken is een korte installatie nodig. Dit kun je eigenlijk geeneens een installatie noemen, want je hoeft maar een enkele stap uit te voeren. Het koppelen van je hoofdtelefoon aan je smartphone of tablet is al voldoende. Dit doe je binnen enkele seconden via bluetooth. Daarna is de draadloze hoofdtelefoon klaar voor gebruik. Een verbinding via NFC opzetten is ook goed mogelijk.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 240 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en grijs

Bediening en onderhoud

De Sony koptelefoon is gemakkelijk te bedienen. Dit doe je via de afstandsbediening op de oorschelp. Hier zit ook een volumeregelaar waarmee je de muziek harder of zachter kunt zetten zonder je telefoon uit je zak te halen. Verder kun je handsfree bellen met deze koptelefoon op, dankzij de ingebouwde microfoon. Het is ook mogelijk om je muziek te bedienen via je smartphone als je de koptelefoon op hebt. Daarbij is het onderhouden van de Sony WH-CH700N erg gemakkelijk. Het is vooral van belang dat je ervoor zorgt dat de batterij vol genoeg is. Vooral als je weggaat of lange tijd muziek gaat luisteren wil je niet met een lege batterij komen te zitten. Verder is het belangrijk om de hoofdtelefoon na gebruik goed op te bergen.

Voor- en nadelen

De Sony WH-CH700N komt met een aantal voordelen. In de eerste plaats is deze hoofdtelefoon voorzien van noise cancelling: de populaire functie waarmee omgevingsgeluiden en ruis gedempt kunnen worden. Verder kun je gebruik maken van de snellaadfunctie: na tien minuten opladen kun je de koptelefoon weer voor een uur gebruiken. Verder geniet je met deze headset van draadloos muziek luisteren waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt. Als nadeel van de Sony bluetooth headset kan genoemd worden dat de noise cancelling van deze hoofdtelefoon tot de basisklasse behoort. Dit betekent dat er wel degelijk sprake is van noise cancelling, maar dat de monotone omgevingsgeluiden beperkt worden gedempt.

Conclusie

De Sony WH-CH700N is de ideale keuze wanneer je zoekt naar een goede hoofdtelefoon met noise cancelling. Anderzijds zijn er ook modellen verkrijgbaar met nog betere noise cancelling. Deze zijn vaak wel hoge geprijsd. Wanneer je vooral wilt profiteren van noise cancelling en wanneer dit voor jou niet van de allerbeste kwaliteit hoeft te zijn is dit model zeker een aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *