Sony WH-CH510 hoofdtelefoon

In je zoektocht naar een nieuwe hoofdtelefoon zul je ontdekken dat je heel wat mogelijkheden hebt. In iedere prijsklasse zijn er wel een aantal goede koptelefoons te vinden waar je uit kunt kiezen. Een van de mogelijkheden die je hebt in het lage prijssegment is de Sony WH-CH510. Deze hoofdtelefoon van Sony is draadloos en biedt heel wat voordelen, waaronder een zeer lange batterijduur. Hier lees je alle informatie, voor- en nadelen van deze bluetooth hoofdtelefoon en kun jij ontdekken of dit model voor jou de goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-CH510Sony WH-CH510

Met de Sony WH-CH510 heeft Sony een goede draadloze hoofdtelefoon op de markt gebracht die vandaag de dag tot een van de goedkopere in het segment behoort. Maar dat betekent niet direct dat je als consument moet inleveren op kwaliteit. Vaak zijn de goedkopere modellen minder voorzien van extra functies die de duurdere modellen wel hebben. Het toestel heeft in ieder geval een zeer belangrijke snellaadfunctie waarmee je jouw hoofdtelefoon na 10 minuten opladen weer 1,5 uur kan gebruiken. Zo kun je weer geruime tijd naar je favoriete muziek luisteren.

In de doos

  • Sony WH-CH510
  • Usb c oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Sony WH-CH510

Deze koptelefoon kan gelukkig snel in gebruik worden genomen. Omdat dit een draadloos model is kun je de hoofdtelefoon via bluetooth aan je smartphone of tablet koppelen. Deze verbinding is binnen een paar tellen voltooid: vanaf nu kun je gebruik gaan maken van je hoofdtelefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, textiel
  • Gewicht: 132 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

Deze koptelefoon van Sony is erg gemakkelijk om te bedienen. De hoofdtelefoon werkt via bluetooth en hierdoor heb je geen last van een kabel die in de weg hangt. Anderzijds zit er ook geen afstandsbediening in de kabel die je kunt gebruiken voor het bedienen van je muziek. Toch kun je in ieder geval het volume van je muziek regelen via de regelaar op je oorschelp. De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om handsfree te bellen met je koptelefoon op. Maar hoe moet je de het apparaat dan onderhouden? In de eerste plaats is het belangrijk om de koptelefoon na gebruik goed op te bergen. Zo weet je zeker dat er minder snel sprake is van schade en kun je nog langer met je hoofdtelefoon doen. Zorg er ook voor dat je de batterij in de gaten houdt. Laadt deze op tijd op zodat je niet zonder muziek komt te zitten.

Voor- en nadelen

De Sony WH-CH510 kent een aantal voordelen. De hoofdtelefoon is draadloos en dat is een groot voordeel: je kunt draadloos muziek streamen van je smartphone of tablet, waar je ook bent. Verder heeft deze hoofdtelefoon van Sony een indrukwekkende batterijduur van 35 uur. Hierdoor luister je lang naar je muziek zonder dat je de koptelefoon op hoef te laden. Ook heb je een snellaadfunctie: de usb oplaadkabel laadt snel op en zorgt ervoor dat je na 10 minuten opladen de hoofdtelefoon alweer 1,5 uur kunt gebruiken. En heeft de Sony WH-CH510 ook nadelen? Als mogelijk nadeel kan genoemd worden dat je er geen audiokabel bij geleverd krijgt. Dit komt omdat de koptelefoon geen aux ingang heeft voor een kabel. Je kunt dus niet verder luisteren met de kabel als je batterij leeg is.

Conclusie

Met de Sony WH-CH510 haal je een een van de beste goedkope bluetooth hoofdtelefoons in huis waarmee je naar je favoriete muziek kunt luisteren, waar je ook bent. Vooral als je graag eens een draadloos model wilt proberen is dit model een goede keuze. Ook op het gebied van batterijduur is deze hoofdtelefoon een absolute aanrader.