Sony WH-1000XM4 hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon van topklasse, waar je altijd veel plezier van beleefd? Dan kun je onder andere kiezen voor de Sony WH-1000XM4, een hoofdtelefoon die tot de absolute top behoort. Deze koptelefoon is voorzien van handige functies, biedt een zeer goede geluidskwaliteit en zorgt voor de ultieme luisterervaring. En hoewel dit exemplaar tot de hogere prijsklasse hoort, is het zeker de moeite waard om te kijken wat deze hoofdtelefoon te bieden heeft. Dat lees je hier!

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-1000XM4

Met de Sony WH-1000XM4 heeft de fabrikant een hoofdtelefoon op de markt gebracht die maar nauwelijks te overtreffen is. Het draadloze model is van alle gemakken voorzien en biedt genoeg functies voor de veeleisende luisteraar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van actieve noise cancelling, maar je kunt de geluidsweergave ook personaliseren met de Sony Headphones Connect app. Het luisteren van je muziek met dit toestel wordt een geheel nieuwe ervaring.

In de doosSony WH-1000XM4

 • Sony WH-1000XM4
 • Usb c oplaadkabel
 • Audiokabel
 • Vliegtuigadapter
 • Opberghoes
 • Handleiding

Installatie van de Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 kan vrijwel gelijk in gebruik genomen worden. Dit kan door de hoofdtelefoon via bluetooth te koppelen aan je smartphone of tablet. Zodra je dit hebt gedaan kun je het apparaat aan gebruiken.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: over ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Materiaal: kunststof
 • Gewicht: 225 gram
 • Kleur: verkrijgbaar in zwart en zilver

Bediening en onderhoud

Deze koptelefoon van Sony is zeer eenvoudig in de bediening. Zodra je de hoofdtelefoon via bluetooth hebt gekoppeld aan een smartphone of tablet, is het gebruik heel makkelijk. Je kunt eenvoudig het volume aanpassen, maar ook van nummer wisselen. Verder schakel je de noise cancelling makkelijk aan en uit. Ook is het mogelijk om het geluid van de hoofdtelefoon via de Sony app nog meer te personaliseren naar jouw eigen smaak. De Sony WH-1000XM4 is een mooie hoofdtelefoon die nauwelijks onderhoud nodig heeft. Jet moet in ieder geval letten op de batterij. Deze gaat lang mee, maar het zou zonde zijn wanneer je onderweg ontdekt dat je batterij leeg gaat. Zorg er dan ook voor dat de batterij altijd goed genoeg opgeladen is. Verder is het belangrijk om de headset na gebruik goed op te bergen in de daarvoor bestemde opberghoes.

Voor- en nadelen

Wat zijn de grootste voordelen van deze draadloze koptelefoon? In de eerste plaats is deze hoofdtelefoon voorzien van de belangrijkste functies die een veeleisende luisteraar nodig heeft. Denk hierbij aan actieve noise cancelling, een equalizer en multipoint pairing. Via de Sony Headphones Connect app kun je jouw geluidsweergave personaliseren, net als vele andere instellingen. De hoofdtelefoon kan daarnaast ook aan meerdere apparaten tegelijk gekoppeld worden. Het toestel is helaas niet waterbestendig en dat is een mogelijk nadeel van deze koptelefoon. Vooral wanneer je een goede koptelefoon zoekt waarmee je optimaal kunt sporten is dit wellicht niet de beste keuze.

Conclusie

Zoek je een hoofdtelefoon met alles erop en eraan? Dan is de Sony WH-1000XM4 zeker een aanrader. Deze slimme en goede noise cancelling hoofdtelefoon stopt met muziek afspelen zodra je de koptelefoon af doet en heeft daarnaast nog veel meer handige extra’s waar jij als gebruiker optimaal van kunt profiteren.