Sony WF-XB700 oordopjes

De zoektocht naar nieuwe oordopjes kan lastig zijn. Het is daarom belangrijk om voor je zelf te bepalen wat je belangrijk vindt en waarvoor je ze gaat gebruiken. Sport je regelmatig of wil je op kantoor veel bewegingsvrijheid aan je bureau hebben? Dan kun je kiezen voor volledig draadloze oordopjes zoals de Sony WF-XB700 oordopjes. Je bent met deze oordopjes niet alleen verzekerd van meer bewegingsvrijheid, maar ook van de geluidskwaliteit die je van Sony gewend bent.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WF-XB700 overzicht

Met de Sony WF-XB700 oordopjes kies je voor oordopjes van uitstekende kwaliteit. De oordopjes zijn in ear en dat betekent dat je kunt profiteren van een goede pasvorm. Je krijgt dan ook meerdere maten oordopjes geleverd zodat je kunt kiezen voor de beste pasvorm voor jouw oren. Verder is de geluidskwaliteit zeer goed, doordat de oordoppen onderdeel zijn van de Sony Extra Bass serie. Wanneer je dus op zoek bent naar goed geluid, zijn deze oordopjes een van je mogelijkheden. De oordopjes hebben daarnaast tal van andere voordelen waarvan je kunt profiteren.

In de doos

Sony WF-XB700

  • Sony WF-XB700
  • Usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Sony WF-XB700

Het is erg gemakkelijk om deze goede in ear oortjes in gebruik te nemen. Nadat je ze hebt ontvangen hoef je ze alleen nog maar aan je telefoon te verbinden via bluetooth. Nadat de verbinding is gelukt kun je optimaal gebruik maken van je oordopjes.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 9 uur
  • Gewicht: 16 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

De bediening van deze oortjes van Sony is eenvoudig. Zodra je de oortjes gebruikt kun je altijd en overal je muziek streamen. De Sony WF-XB700 oordopjes zijn daarnaast lang te gebruiken vanwege de lange batterijduur van 9 uur. Je kunt deze apparaatjes opladen wanneer ze leeg zijn. Dit doe je met de oplaadcase waarin de oordoppen ook geleverd worden. In deze case kun je de oordopjes altijd opbergen zodat ze veilig zijn en je ze niet kwijt raakt.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Sony WF-XB700 oordopjes is dat je kunt profiteren van een lange batterijduur. De oordopjes gaan 9 uur lang mee, maar zodra ze leeg zijn kun je ook gebruik maken van de snellaadfunctie. 10 minuten opladen betekent dat je de oordopjes weer voor een uur kunt gebruiken. Verder zijn de oordopjes waterbestendig en zijn ze dus ook geschikt om te gebruiken in de sportschool. De True Wireless oordoppen hebben wel als nadeel dat ze niet te verbinden zijn met een Sony Headphones Connect app; de geluidsweergave kun je dus niet personaliseren. Verder beschikken de oordopjes niet over NFC en kun je dus geen supersnelle verbinding met je telefoon maken.

Conclusie

De Sony WF-XB700 oordopjes zijn in veel gevallen een goede keuze. De oordopjes zitten comfortabel, zijn waterbestendig en bieden goede geluidskwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een van de beste draadloze oordopjes zijn deze oordoppen van de fabrikant dan ook zeker een aanrader.