Sony WF-SP800N oordopjes

Oordopjes worden volop gebruikt en dat betekent ook dat er steeds meer geavanceerde oordopjes op de markt worden gebracht. Oordopjes zijn er in verschillende soorten en maten: van bedraad en draadloos tot volledig draadloos en met de nieuwste technische ontwikkelingen en functies. Het is aan jou om te bepalen welke oordopjes goed bij jou passen. De Sony WF-SP800N oordopjes behoren tot een van de beste draadloze oordopjes. Hier lees je alles over deze oordopjes en ontdek je of ze ook aan jouw wensen voldoen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WF-SP800N

Sony WF-SP800N

De Sony WF-SP800N oordoppen zijn geheel draadloos en dat betekent dat je tijdens het dragen geen last hebt van kabels die in de weg zitten. Daarnaast profiteer je ook nog eens van het feit dat ze zijn voorzien van de nieuwste functies, waaronder noise cancelling. Hiermee zijn deze oortjes niet veel minder dan de nieuwste oordopjes van Apple en Samsung. Verder zijn deze draadloze bluetooth oortjes ook geschikt om mee te sporten en kun je daarnaast ook profiteren van andere extra’s.

In de doos

  • Sony WF-SP800N
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Verschillende maten oorclips

Installatie van de Sony WF-SP800N

Het is erg gemakkelijk om deze goede sport oordopjes te kunnen gaan gebruiken. Je kunt ze via bluetooth gemakkelijk aan je telefoon koppelen. Door ze de verbinden met de Sony Headphones Connect App kun je jouw geluidsweergave personaliseren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gewicht: 9,8 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, blauw en wit

Bediening en onderhoud

De Sony oordopjes zijn eenvoudig in gebruik. Zodra je ze hebt verbonden via bluetooth kun je ze gelijk gebruiken. Je krijgt meerdere maten oordopjes meegeleverd zodat je de beste pasvorm kunt kiezen. De oordopjes zelf zijn voorzien van een touchpad waarmee je onder andere je muziek kunt pauzeren. Handsfree bellen is met de oortjes daarbij ook mogelijk. Je hoeft maar weinig te doen om de Sony WF-SP800N oortjes te onderhouden. Het is belangrijk om ze regelmatig op te laden om zo altijd gebruik te kunnen maken van je oordopjes. Daarnaast kun je ze opbergen in de oplaadcase om de oordopjes altijd goed te kunnen beschermen.

Voor- en nadelen

Een van de voordelen van de Sony WF-SP800N oordopjes is dat ze zijn voorzien van noise cancelling. Dit betekent dat je omgevingsgeluiden kunt dempen en daarmee beter kunt focussen op je werk, sport of je muziek. Daarnaast zijn deze oordoppen ook waterdicht en kun je ze ook zeer goed gebruiken voor in de sportschool. De Sony Headphones Connect app zorgt er daarnaast voor dat je jouw geluidsweergave kunt personaliseren. Als nadeel van de oordopjes is te noemen dat de noise cancelling oordopjes niet zijn voorzien van een volumeregelaar waarmee je het volume van je muziek kunt aanpassen.

Conclusie

De Sony WF-SP800N oordopjes zijn een prima keuze wanneer je op zoek bent naar oordoppen van hoge kwaliteit. Gaat het je vooral om de noise cancelling? Er zijn koptelefoons van Sony waarmee de noise cancelling nog beter is.