Sony WF-SP700N oordopjes

De meeste nieuwe oordopjes zijn tegenwoordig voorzien van allerlei extra functies waardoor je nog meer gebruiksgemak ervaart. Maar ook als je een minder groot budget hebt is het goed mogelijk om kwaliteits oordopjes aan te schaffen. En hier zijn de Sony WF-SP700N oordopjes een voorbeeld van. Deze oortjes zijn volledig draadloos en bieden je in de eerste plaats de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen. Daarnaast zijn de oordopjes ook voorzien van actieve noise canceling, waarmee omgevingsgeluid en ruis gedempt worden. Alle informatie over dit model koptelefoon lees je hier!

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WF-SP700NSony WF-SP700N

De Sony WF-SP700N oordopjes zijn draadloos en zijn daarnaast ook in ear. Dit betekent dat de oordoppen volledig in je gehoorgang zitten en dat de geluidskwaliteit automatisch beter is. Opvallend aan deze draadloze bluetooth oordoppen is het minimalistische design waarmee je vrij bent van alle kabels en kunt genieten van meer bewegingsvrijheid tijdens het luisteren naar je muziek. De oordopjes zijn te verbinden met de Sony Headphones Connect app waarmee je de geluidsweergave kunt personaliseren. Daarnaast kun je 9 uur lang genieten van muziek via je oortjes.

In de doos

 • Sony WF-SP700N
 • Micro usb oplaadkabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Verschillende maten oorclips
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de Sony WF-SP700N

Het is erg gemakkelijk om deze in-ear oordopjes in gebruik te nemen. Zo kun je ze eenvoudig en snel via bluetooth aan je smartphone verbinden. Daarnaast is het ook mogelijk om dit via NFC te doen. Houd je smartphone tegen het NFC punt van je oordopjes en profiteer van een supersnelle verbinding.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 9 uur
 • Gewicht: 15,2 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in wit, zwart, roze en geel

Bediening en onderhoud

De Sony oortjes zijn net zo eenvoudig in gebruik als dat ze te installeren zijn. De oordopjes zijn onder andere voorzien van een ingebouwde microfoon waarmee handsfree bellen mogelijk is. Verder kun je via de knoppen op je oordopjes ook telefoongesprekken bedienen en de noise cancelling in- en uitschakelen. Bediening van muziek via de oordoppen kan ook spraakgestuurd. Op het gebied van onderhoud van de Sony WF-SP700N oordopjes is het vooral belangrijk om ze regelmatig op te laden. Op een volle accu kun je drie uur van muziek genieten. Daarnaast heb je een opbergetui die ook als powerbank fungeert: hiermee kun je de oortjes twee keer opladen waarmee je in totaal 9 uur van muziek kunt genieten.

Voor- en nadelen

Het handmatig in- en uitschakelen van de noise cancelling via je oordoppen is een groot voordeel. Hiermee kun je ongestoord je workout voltooien zonder dat je de muziek van de sportschool hoort en anderzijds kun je onderweg naar huis regelen dat je de omgevingsgeluiden wel goed hoort om veilig te kunnen deelnemen aan het verkeer. Andere grote voordelen zijn de ergonomische oorhaken voor een comfortabele fit en de connectie met de Sony Headphones Connect app voor een gepersonaliseerde geluidsweergave. Als nadeel van de Sony WF-SP700N kun je noemen dat de oordopjes een relatief korte accuduur hebben van drie uur. Dit is redelijk goed op te lossen door gebruik te maken van de powerbank welke je als koptelefoon accessoire aan kunt schaffen.

Conclusie

De Sony WF-SP700N oordopjes zijn zeker een goede keus wanneer je op zoek bent naar een van de beste noise cancelling oortjes die betaalbaar zijn en goede geluidskwaliteit bieden. Op het gebied van noise cancelling en handsfree bellen voldoet dit model van de fabrikant aan al je verwachtingen.