Sony WF-1000XM3 oordopjes

Bij je zoektocht naar de beste oordopjes kom je heel wat mogelijkheden tegen. Zo kun je kiezen voor diverse merken, maar ook modellen in verschillende prijsklassen. Daardoor kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Wanneer je in ieder geval voor jezelf weet waarvoor je de oordopjes wilt gaan gebruiken kun je beter een keuze maken. Wanneer je volledig draadloze oordopjes wilt aanschaffen behoren onder andere de Sony WF-1000XM3 oordopjes tot je mogelijkheden. Hier lees je alle informatie die je nodig hebt voordat je besluit de oordoppen aan te schaffen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

De Sony WF-1000XM3 oordopjes zijn een van de duurdere modellen uit het assortiment van Sony. Deze oordoppen komen dus met hoge verwachtingen. Je bent met de draadloze oordopjes van Sony in ieder geval verzekerd van volledig draadloze oordopjes waarbij je niet te maken hebt met een kabel die in de weg hangt, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Daarnaast profiteer je bij deze oordopjes van de handige snellaadfunctie waarmee je oordopjes binnen 10 minuten weer 1,5 uur gebruikt kunnen worden. Het toestel is beschikbaar in verschillende kleurencombinaties.

In de doos

  • Sony WF-1000XM3
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Sony WF-1000XM3

Het enige wat je hoeft te doen om de Sony luidsprekertjes te kunnen gebruiken is de oordopjes verbinden met je smartphone. Dit doe je door middel van bluetooth via de instellingen op je smartphone. Verbinden kan ook snel met de NFC chip in de oordopjes.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 8,5 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De bediening van de Sony WF-1000XM3 oordopjes werkt eenvoudig. Het is met de oordoppen mogelijk om handsfree te bellen, zonder dat je jouw telefoon uit je zak hoeft te halen. Daarnaast regel je onder andere ook het volume met de oordopjes. Tot slot kun je ook kiezen voor de noise cancelling functie waarmee je omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Je hoeft weinig onderhoud te verrichten aan deze oordoppen van Sony. Je kunt ze opladen in de geleverde oplaadcase, maar hier ruim je ze ook eenvoudig in op. Wil je snel gebruik kunnen maken van de oordopjes maar zijn ze bijna leeg? Binnen 10 minuten laadt je ze weer op voor 1,5 uur gebruik.

Voor- en nadelen

De Sony WF-1000XM3 is voorzien van een aantal handige functies die voordelen met zich meebrengen. Zo kun je met noise cancelling omgevingsgeluiden dempen en volledig focussen op je werk of work-out. Daarnaast is een nog snellere verbinding mogelijk dankzij NFC op je oordopjes. Een mogelijk nadeel van de Sony WF-1000XM3 oordopjes is dat deze niet waterbestendig zijn. Er is dus sneller kans op waterschade wanneer je de volledige draadloze oordoppen gebruikt tijdens het sporten of met hardlopen in de regen.

Conclusie

De draadloze bluetooth oordopjes maken de belangrijkste verwachtingen waar. Zo is het draagcomfort hoog, evenals de geluidskwaliteit. Daarnaast kun je gebruik maken van handige extra’s zoals noise cancelling. Wil je volop sporten met je oordopjes? Dan zijn deze apparaatjes wellicht niet de beste keus.