Sony MDR-ZX330BT hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon en wil je nader kennismaken met het merk Sony? Dan kun je onder andere kiezen voor de Sony MDR-ZX330BT: een mooie koptelefoon uit de middenklasse waarmee je draadloos naar je favoriete nummers kunt luisteren op je smartphone of tablet. Maar hoe weet je of dit voor jou de juiste keuze is? Hier lees je informatie, voor- en nadelen over deze draadloze headset. Zo kun jij een goed overwogen keuze maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony MDR-ZX330BTSony MDR-ZX330BT

Wanneer je kiest voor een goede koptelefoon kijk je natuurlijk naar de geluidskwaliteit en het draagcomfort. Maar ook de prijs speelt nog steeds een belangrijke rol. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar een koptelefoon die binnen jouw budget past. Dit model van de fabrikant is prima geprijsd en je krijgt ook veel kwaliteit terug voor dit geld. Je kunt altijd en overal naar muziek luisteren, je hebt alle bewegingsvrijheid en daarnaast profiteer je ook van een lange batterijduur.

In de doos

  • Sony MDR-ZX330BT
  • Micro usb oplaadkabel
  • Garantiekaart
  • Snelstartgids

Installatie van de Sony MDR-ZX330BT

Het apparaat kent een zeer korte installatie. Je hoeft alleen te zorgen voor een verbinding tussen de hoofdtelefoon en je smartphone of tablet. Dit doe je via bluetooth bij de instellingen van je telefoon. Zodra er sprake is van een koppeling kun jij de hoofdtelefoon optimaal gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 150 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Hoe moet je de Sony draadloze koptelefoon bedienen? Dit kan op twee manieren. In de eerste plaats kan dit via je hoofdtelefoon. Op de oorschelp vind je onder andere een afstandsbediening en een volumeregelaar. Hiermee verander je het volume, maar wissel je ook tussen nummers. Een tweede optie is het bedienen van de muziek via je smartphone zonder je koptelefoon te gebruiken. Onderhoud is ook eenvoudig. In de eerste plaats is het belangrijk om je koptelefoon goed op te ruimen na gebruik. Zo voorkom je dat er beschadiging ontstaat omdat je hem zomaar laat slingeren. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om op de batterij te letten. Zorg ervoor dat deze altijd vol genoeg is voordat je de hoofdtelefoon gaat gebruiken. Op deze manier hoef je nooit zonder muziek te zitten.

Voor- en nadelen

Onder andere het feit dat de Sony MDR-ZX330BT draadloos is, kun je zien als een groot voordeel. Je hebt alle bewegingsvrijheid en daarnaast kun je altijd en overal je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone of tablet. Een ander voordeel is de ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen. Tot slot is ook de batterijduur van 30 uur zeer prettig: dit geeft je de mogelijkheid om langer met je hoofdtelefoon te doen voordat deze opgeladen moet worden. Veel modellen van Sony en andere merken kunnen gemakkelijk opgevouwen worden, waardoor je ze makkelijk kunt opbergen of meenemen. Dit is niet het geval bij deze bluetooth headset. Deze koptelefoon kan niet opgevouwen worden en dit is dan ook een nadeel.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een hoofdtelefoon waar gebruiksgemak centraal staat, is de Sony MDR-ZX330BT zeker een goede keuze. Met het bedieningspaneel op de oorschelp kun je jouw telefoon altijd in je zak laten zitten. Ook voor een betaalbare draadloze hoofdtelefoon is dit model een absolute aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *