Sony MDR-ZX110AP hoofdtelefoon

Hoewel veel mensen graag een hoofdtelefoon willen aanschaffen, is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Het aanbod van koptelefoons is enorm, en dat maakt het lastig om een geschikt model te vinden. Hoewel je vooral heel veel modellen vindt in het hogere prijssegment, is het ook nog steeds mogelijk om een betaalbare hoofdtelefoon te vinden. De Sony MDR-ZX110AP is daar een voorbeeld van. Deze comfortabele hoofdtelefoon van Sony heeft genoeg te bieden voor de luisteraar, ook voor een lage prijs. Lees hier alle informatie over dit model koptelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony MDR-ZX110APSony MDR-ZX110AP

Met de Sony MDR-ZX110AP heeft Sony opnieuw een betaalbaar model op de markt gebracht. Ook deze bedrade hoofdtelefoon behoort tot de goedkoopste modellen van het merk en het is dan ook heel goed mogelijk om voor weinig geld een goede koptelefoon aan te schaffen. Deze koptelefoon van Sony is voorzien van prima geluid en is daarnaast gemakkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij het opvouwbare ontwerp.

In de doos

  • Sony MDR-ZX110AP
  • Handleiding

Installatie van de Sony MDR-ZX110AP

Er is geen installatie nodig bij het gebruik van de Sony MDR-ZX110AP. Deze bedrade hoofdtelefoon moet ingeplugd worden in de audio ingang van je smartphone of tablet. De kabel van het toestel is daarbij geoptimaliseerd voor Android. Heb je een iPhone of iPad en wil je deze hoofdtelefoon aanschaffen? Dan heb je eerst een lightning kabel nodig om de verbinding te kunnen maken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 200 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en roze

Bediening en onderhoud van de Sony MDR-ZX110AP

De Sony MDR-ZX110AP is gemakkelijk te bedienen. Omdat deze hoofdtelefoon een kabel heeft, is het erg gemakkelijk om het volume van je muziek aan te passen zonder je telefoon uit je zak te halen. Verder biedt deze koptelefoon de mogelijkheid om handsfree te bellen dankzij de ingebouwde microfoon in de kabel. De koptelefoon heeft een plat snoer waardoor er minder snel sprake is van knopen dan bij een ronde kabel. Toch is het belangrijk om voorzichtig met de kabel om te gaan: rol deze losjes op na gebruik en trek de kabel niet te strak wanneer je de hoofdtelefoon op hebt. Zo voorkom je kabelbreuk en knopen.

Voor- en nadelen van de Sony MDR-ZX110AP

De Sony MDR-ZX110AP heeft een aantal draadlzoe koptelefoon voordelen. Vooral wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar model hoofdtelefoon kan dit model je genoeg bieden. Deze hoofdtelefoon biedt de mogelijkheid om handsfree te bellen. Daarnaast heeft de hoofdtelefoon een plat snoer waarmee er minder snel knopen ontstaan dan bij een ronde kabel. Een mogelijk nadeel van het apparaat is dat de kabel is geoptimaliseerd voor Android. Als je in het bezit bent van een iPhone is het niet mogelijk om deze kabel te gebruiken: je moet dan een aparte lightning kabel aanschaffen. Verder is deze hoofdtelefoon niet draadloos en dat kan je bewegingsvrijheid met deze koptelefoon beperken.

Conclusie

De Sony MDR-ZX110AP is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een basis of instapmodel voor een hoofdtelefoon. Met deze goedkope hoofdtelefoon luister je naar je favoriete muziek en bel je handsfree. Luister je bijna non-stop naar muziek en wil je het beste van het beste? Dan is de kwaliteit van deze hoofdtelefoon wellicht voor jou iets aan de lage kant.