Sony MDR-EX650APB oordopjes

Ben je op zoek naar goede kwaliteit oordopjes voor een lage prijs? Er zijn zoveel goede oortjes verkrijgbaar dat het lastig wordt om op zoek te gaan naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met de Sony MDR-EX650APB oordopjes kun je in ieder geval naar jouw favoriete muziek luisteren zonder dat je hier veel geld voor hoeft te betalen. Deze oordoppen zitten comfortabel en bieden de mogelijkheid om handsfree te bellen. Hier lees je de belangrijkste informatie, maar ook de voor- en nadelen van deze oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony MDR-EX650APBSony MDR-EX650APB

Deze Sony oordopjes zijn aan elkaar en aan je telefoon verbonden via een kabel. Je hebt dus niet de voordelen van draadloze of volledig draadloze oordopjes. Toch heb je met de Sony MDR-EX650APB prima kwaliteit en kun je alsnog genieten van je muziek. Het in ear model zorgt ervoor dat de dopjes goed in je oren zitten en dat je kunt genieten van gedetailleerde geluidsweergave. Dit komt mede door het frequentiebereik van de oordopjes. Verder kun je met deze oordoppen handsfree bellen en schakel je gemakkelijk en snel tussen nummers.

In de doos

  • Sony MDR-EX650APB
  • Verschillende maten oordopjes
  • Opberghoesje
  • Handleiding

Installatie van de Sony MDR-EX650APB

Het kost je vrijwel geen tijd om deze bedrade dopjes in gebruik te nemen. Zo kun je ze gemakkelijk aansluiten op je telefoon met de daarvoor bestemde kabel. Nadat je deze in je telefoon hebt geplugd kun je direct van je favoriete muziek genieten.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 19 gram
  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en goud

Bediening en onderhoud

De Sony oortjes zijn erg gemakkelijk te gebruiken. Zodra ze in je telefoon zitten kun je altijd en overal naar je muziek luisteren. Daarnaast kun je met de afstandsbediening in de kabel grotendeels je muziek regelen. Je kunt tussen nummers schakelen en je muziek pauzeren. Verder heeft de kabel ook een ingebouwde microfoon waarmee het mogelijk is om handsfree te bellen. Je hebt niet veel onderhoud aan de Sony MDR-EX650APB oordopjes. Het is vooral belangrijk om voorzichtig om te gaan met de kabel. Bij sommige modellen ontstaat er sneller kabelbreuk en dat betekent dat je oordopjes minder lang meegaan. Wanneer je de oordoppen netjes opruimt in het meegeleverde opberghoesje kun je de levensduur van je oortjes aanzienlijk verlengen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sony MDR-EX650APB oordopjes is dat je kunt genieten van prima geluid voor een lage prijs. Verder zijn de bedrade oordopjes voorzien van de belangrijkste functies, zoals een ingebouwde microfoon. Hierdoor kun je gemakkelijk handsfree bellen. Een mogelijk nadeel van de oortjes met draad is dat je wel rekening moet houden met een kabel die mogelijk in de weg hangt. Onder andere in de sportschool kan dit tot hinder zijn. Zoek je de beste sport oortjes, dan kun je beter naar een ander model kijken. Verder kun je met de afstandsbediening in de kabel niet het volume aanpassen van je muziek. Dit moet je via je telefoon doen.

Conclusie

Wanneer je niet te veel eisen stelt aan je nieuwe oordopjes, dan zijn de Sony MDR-EX650APB oordopjes een uitstekende keuze. De oordopjes zijn betaalbaar, hebben een goede pasvorm en zorgen ervoor dat je naar je favoriete muziek kunt luisteren. Voor basis oordopjes met draad zijn de apparaatjes dan ook zeker een goede keus.