Sony MDR-EX650AP oordopjes

Er zijn heel wat soorten oordopjes verkrijgbaar en dat kan het lastig maken om te kiezen. Toch kun je in ieder geval al onderscheid maken tussen bedrade, draadloze en volledig draadloze oordopjes. Natuurlijk is het ook slim om te bepalen waarvoor je jouw ooratjes gaat gebruiken. Wil je gewoon dagelijks naar je muziek kunnen luisteren, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op kantoor? Dan kunnen de Sony MDR-EX650AP oordopjes zijn wat je zoekt. Hier ontdek je of deze oordoppen ook voor jou de goede keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony MDR-EX650APSony MDR-EX650AP

Met de Sony MDR-EX650AP oordopjes kies je voor bedrade oordopjes. Ondanks dat er veel goede oordopjes met draad op de markt zijn, hoeft niet direct te betekenen dat je veel kwaliteit inlevert. In tegendeel zelfs. Een gerenommeerd merk als Sony staat bekend om de goede geluidskwaliteit en dat is ook bij dit model oordoppen niet anders. Vooral wanneer je op zoek bent naar betaalbare en relatief goede oordopjes kun je voor deze set kiezen. De oortjes hebben een ingebouwde microfoon waardoor handsfree bellen tot je mogelijkheden behoort. Wel net zo makkelijk.

In de doos

  • Sony MDR-EX650AP
  • Verschillende maten oordopjes
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de Sony MDR-EX650AP

Het kost je geen tijd om de oordopjes te installeren. Door ze te koppelen met je telefoon via de aansluiting kun je ze direct gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 19 gram
  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en goud

Bediening en onderhoud

De bediening van de Sony oordoppen is eenvoudig. Nadat je de oordopjes hebt aangesloten op je telefoon kun je ze direct gebruiken voor het luisteren van muziek. Er zit een afstandsbediening in de kabel waarmee je onder andere van nummer kunt wisselen. Telefoontjes opnemen is ook mogelijk door de ingebouwde microfoon. Doordat de oordoppen niet draadloos zijn, is het belangrijk om goed op te passen met de kabel. Houdt de kabel niet te strak en zorg ervoor dat overtollige kabel niet in de knoop raakt. Dit kan ervoor zorgen dat er kabelbreuk ontstaat, waardoor de oortjes minder lang mee gaan.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sony MDR-EX650AP oortjes is dat je voor een lage prijs redelijk goede geluidskwaliteit krijgt. Lage tonen komen goed naar voren en dus kun je optimaal genieten van je muziek. De ingebouwde microfoon maakt het daarnaast mogelijk om handsfree te bellen en tussen muziek te schakelen. Verder krijg je verschillende maten oordoppen meegeleverd waardoor je de beste pasvorm kunt kiezen. Hoewel de bedrade oordopjes een kabel met afstandsbediening hebben, is het niet mogelijk om je volume via de afstandsbediening aan te passen. Hiervoor heb je jouw telefoon nodig.

Conclusie

Ben je op zoek naar goedkope oortjes van relatief goede kwaliteit? Dan zijn de Sony MDR-EX650AP oordopjes zeker een goede keus en krijg je waar voor je geld. De geluidskwaliteit is prima en daarnaast ben je ook verzekerd van een goede pasvorm en de mogelijkheid om handsfree te bellen.