Sony MDR-EX15AP oordopjes

Niet iedereen heeft een groot budget voor oordopjes: gelukkig zijn er ook veel betaalbare oordopjes waardoor je toch kunt genieten van je muziek. Met de Sony MDR-EX15AP oortjes kies je voor betaalbare in-ear oordopjes waardoor het geluid goed weergeven wordt. De oordoppen zijn gemakkelijk te bedienen en zijn daarnaast geschikt voor handsfree bellen. Hier lees je alle informatie over dit model en kun je bepalen of deze oordopjes jouw volgende aankoop worden!

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sony MDR-EX15APSony MDR-EX15AP

Met de Sony MDR-EX15AP oordopjes kies je voor bedrade oortjes die je gemakkelijk kunt inpluggen in je smartphone. De audio input is 3,5 mm Jack en dat betekent dat het belangrijk is om goed te kijken of deze ook in jouw smartphone passen. Deze oordoppen van de fabrikant bieden daarnaast een prima geluid waardoor je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. De afstandsbediening op de kabel zorgt ervoor dat je handmatig het volume van je muziek kunt aanpassen, zonder dat je hiervoor je telefoon uit je zak hoeft te halen.

In de doos

  • Sony MDR-EX15AP

Installatie van de Sony MDR-EX15AP

Deze bedrade oordopjes zijn gemakkelijk te gebruiken. Nadat je ze uit de verpakking hebt gehaald kun je de oordopjes eenvoudig inpluggen via de aansluiting op je telefoon. Daarna kun je de oordopjes gebruiken en je muziek afspelen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 3 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Het is erg gemakkelijk om deze in ear oordopjes van Sony te gebruiken. Zodra ze in je telefoon zitten kun je via de afstandsbediening op de kabel het volume regelen, maar ook tussen nummers schakelen. Komt er een oproep op je telefoon binnen? Dan hoef je jouw oortjes niet af te doen en kun je handsfree bellen. Het is wel belangrijk om voorzichtig om te gaan met de Sony MDR-EX15AP oordopjes. De kabel is 1,2 meter en dat betekent dat je regelmatig wat overtollige kabel hebt. Trek deze niet te vaak strak, zo ontstaat er kabelbreuk. Ook is het netjes opbergen van de oordoppen belangrijk. Door de kabel losjes op te rollen ontstaan er geen knopen en is er minder snel kans op het breken van de kabel.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sony MDR-EX15AP oordopjes is dat je kunt profiteren van prima geluid. Vooral wanneer je de oortjes af en toe wilt gebruiken om naar muziek te luisteren, bijvoorbeeld tijdens een bus- of treinreis, kun je deze oordoppen goed gebruiken. Verder is het ook handig dat je de oordopjes kunt gebruiken om handsfree te bellen. Daarbij heeft het toestel een een kabel en deze kan onder andere in de sportschool of tijdens het hardlopen buiten tot hindernis zijn. Hierdoor behoren ze niet tot de beste oordopjes voor sporters. Daarnaast beschikken de oortjes over geen enkele extra functie waarmee je het gebruiksgemak kunt vergroten.

Conclusie

Op het gebied van basis oordopjes zijn de Sony MDR-EX15AP oordopjes een prima keuze. Maar wanneer je veel muziek luistert en veel waarde hecht aan de geluidskwaliteit, zijn deze dopjes wellicht niet de beste keuze. Er zijn genoeg oordoppen in een iets hogere prijsklasse waarbij je meer waar voor je geld krijgt.