Skullcandy Venue Wireless hoofdtelefoon

Een goede hoofdtelefoon moet aan steeds meer eisen voldoen. Natuurlijk moet de geluidskwaliteit goed zijn, maar daarnaast spelen ook gebruiksgemak en draagcomfort een steeds grotere rol. Natuurlijk wil je niet onnodig teveel betalen en is het ook belangrijk om binnen je budget te blijven. Wanneer je een gemiddeld tot hoog budget hebt is de Skullcandy Venue Wireless de moeite waard om van dichterbij te bekijken. Hier vind je de belangrijkste informatie over deze hoofdtelefoon om jouw keuze makkelijker te maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Skullcandy Venue WirelessSkullcandy Venue Wireless

De Skullcandy Venue Wireless is een draadloze hoofdtelefoon waarmee je jouw muziek vanaf je smartphone of tablet kunt streamen. Het enige waar je op hoeft te letten is de batterij: je hebt verder geen kabel die in de weg hangt en waar je rekening mee moet houden. Dit zorgt voor een stuk meer bewegingsvrijheid. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de noise cancelling functie waarmee je storende omgevingsgeluiden kunt dempen.

In de doos

  • Skullcandy Venue Wireless
  • Micro usb oplaadkabel
  • 3,5 mm audiokabel
  • Hardcase
  • Handleiding

Installatie van de Skullcandy Venue Wireless

Je wilt de Skullcandy Venue Wireless natuurlijk zo snel mogelijk gaan gebruiken. Om dit te kunnen doen, is een bluetooth verbinding nodig. Deze maak je via de instellingen van je smartphone of tablet met de hoofdtelefoon. Zodra er sprake is van een verbinding kun jij dit toestel direct gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 265 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Hoe bedien je deze hoofdtelefoon van Skullcandy? De bluetooth koptelefoon heeft een afstandsbediening op de oorschelp, evenals een volumeregelaar. Dit betekent dat je jouw muziek grotendeels kunt regelen via de hoofdtelefoon zelf. Daarnaast zit er ook een ingebouwde microfoon in de hoofdtelefoon. Deze biedt de mogelijkheid om inkomende oproepen aan te nemen en handsfree te bellen. Wel is het belangrijk om de batterij in de gaten te houden, want de accu gaat namelijk 24 uur mee.  Door deze regelmatig op te laden zorg je ervoor dat je niet snel zonder muziek komt te zitten. Tevens is het aan te raden om de draadloze hoofdtelefoon na gebruik netjes op te bergen. Je krijgt een hardcase meegeleverd waar je de koptelefoon in kunt doen.

Voor- en nadelen

Met de Skullcandy Venue Wireless kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone of tablet en dat is direct ook het grootste voordeel. Er zijn ook nog andere voordelen. Zo kun je gebruik maken van de snellaadfunctie. Na 10 minuten opladen gebruik je de uitstekende over ear hoofdtelefoon weer voor maar liefst 5 uur. Verder zit er noise cancelling op de hoofdtelefoon waarmee je storende omgevingsgeluiden kunt dempen. Hoewel je gebruik kunt maken van de noise cancelling, zit hier ook een nadeel in verborgen. Zo valt de noise cancelling onder basisklasse: de monotone omgevingsgeluiden worden maar beperkt gedempt.

Conclusie

Ben je op zoek naar de beste draadloze hoofdtelefoon voor een prima prijs? Dan is de Skullcandy Venue Wireless zeker een aanrader. Is de noise cancelling functie voor jou van groot belang? Dan kun je ook verder kijken naar andere modellen die wellicht een betere noise cancelling hebben zonder dat je daarvoor meer hoeft te betalen.