Skullcandy Sesh Evo TW oordopjes

Ben je op zoek naar misschien wel de beste earbuds van dit moment? Skullcandy is een merk dat steeds meer aan populariteit wint onder de Nederlandse consument. Alhoewel een brede doelgroep de focus is van dit merk, ligt de nadruk op de sportieve mensen uit deze groep. Dit zie je niet alleen terug aan de designs, maar ook aan het feit dat alle modellen uit het aanbod van dit merk bestand zijn tegen vocht. Zo zullen je oortjes nooit hinder ondervinden van zweet. Een geliefde variant van dit merk is de Skullcandy Sesh Evo TW. Maar zijn deze oordopjes ook een aankoop waard? Je leest het hieronder.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Skullcandy Sesh Evo TWSkullcandy Sesh Evo TW

Dankzij de stijlvolle afwerking springt de Skullcandy Sesh Evo TW meteen in het oog. Een mooi uiterlijk is één ding, maar het belangrijkst is natuurlijk de geluidskwaliteit. Deze is top bij dit model. Daarnaast valt op hoe hoog het draagcomfort is. Dit komt onder meer door de nekband, maar ook door de sport oordopjes zelf. Deze worden in verscheidene maten geleverd, zodat je zelf kunt testen wat het beste past bij jouw oren. Ook zijn de oortjes in verschillende kleuruitvoeringen verkrijgbaar.

In de doos

 • Skullcandy Sesh Evo TW
 • Handleiding
 • Oordopjes in diverse maten
 • USB C kabel

Installatie van de Skullcandy Sesh Evo TW

De Skullcandy Sesh Evo TW zijn goede draadloze oordopjes, wat inhoudt dat je ze voor gebruik voldoende dient op te laden. Dit kan aan de hand van de meegeleverde USB C kabel, maar je kunt ook de oplaadcase onderweg gebruiken. Gemiddeld gaat de accu 5 tot 6 uur mee, waarbij de oplaadcase nog eens 19 uur aan luistertijd kan bijdragen. Je maakt gebruik van een Bluetooth connectie om verbinding te maken met je muziekdrager naar keuze.

Technische specificaties

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: divers
 • Gewicht: 61 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: ja
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Na het opladen kun je gebruik maken van de oordopjes van Skullcandy. Er is geen app die je kunt gebruiken om voorkeuren in te stellen. Wel zit er in de oorschelp een afstandsbediening ingebouwd die je kunt gebruiken om de volume van de muziek aan te passen. Ook zit er een microfoon geïntegreerd die perfect is voor handsfree bellen. Om gebruik te kunnen blijven maken van de Skullcandy Sesh Evo TW, dien je deze altijd voldoende opgeladen te hebben. Verder dient er weinig onderhoud gepleegd te worden aan deze oordopjes. Het belangrijkste wat je kunt doen is het op tijd reinigen van de oortjes. Dit verlengt de levensduur en is tevens hygiënisch.

Voor- en nadelen

De Skullcandy Sesh Evo TW bewijst dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen om te kunnen genieten van een uitstekende geluidskwaliteit. Ook het draagcomfort is om over naar huis te schrijven. Het waterdichte design maakt deze oortjes perfect om te dragen tijdens het sporten. De batterijduur is prima. Snel laden is een optie. Het is wel jammer dat moderne oortjes zoals deze nog niet de mogelijkheid hebben om je voorkeuren in te stellen middels een bijbehorende app. Alhoewel de geluidskwaliteit hoog is, is er geen sprake van high – res audio.

Conclusie

Skullcandy is een steeds groter merk aan het worden op het gebied van oordopjes. Dit komt niet alleen door hun moderne en sportieve designs, maar ook door de hoge kwaliteit van het aanbod tegen relatief scherpe prijzen. Dit geldt ook voor deze oordopjes, die bovendien perfect zijn om te gebruiken tijdens het sporten.