Skullcandy Ink’d + Active Wireless oordopjes

Het zegt een hoop over het merk Skullcandy dat het bedrijf de Skullcandy Ink’s + Active Wireless als het basismodel uit het assortiment van deze producent beschouwd kan worden. Menig ander merk zou jaloers zijn op een basismodel zoals deze. Natuurlijk betaal je er iets meer voor in vergelijking met echte budgetvarianten, die vaak maar iets meer dan 10 euro kosten, maar je krijgt hier een hoop voor terug. Hieronder vertellen we je meer over deze oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Skullcandy Ink’d + Active Wireless

De bluetooth oordoppen maken gebruik van in ear oorkussens die geheel draadloos zijn. Wel zijn er draden verbonden aan de nekband, die je kunt gebruiken om het draagcomfort te vergroten. De focus van Skullcandy ligt op sportieve gebruikers, dus het zal je dan ook niet verbazen dat deze oortjes waterbestendig zijn. Zo kun je ze gewoon dragen tijdens het sporten.

In de doos

 • Skullcandy Ink’d + Active Wireless
 • Handleiding
 • USB kabel
 • Oordopjes in verschillende maten

Installatie van de Skullcandy Ink’d + Active Wireless

Omdat de Skullcandy Ink’d + Active Wireless geheel draadloos is, dien je deze oortjes op te laden voordat je ze kunt gebruiken. Heb je dit gedaan, dan kun je 15 uur aan één stuk naar muziek luisteren. Daarnaast is het mogelijk om snel te laden. 10 minuten laden levert je al 2 uur luisterplezier op. Check vooraf welke maat oordopjes het beste bij je passen, voor het hoogste draagcomfort.

Technische specificatiesSkullcandy Ink'd+ Active Wireless

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: zwart
 • Gewicht: 35 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: ja
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Aan de hand van een Bluetooth verbinding leg je een connectie tussen de Skullcandy oordopjes en jouw muziekdrager. Vervolgens kun je de afstandsbediening die ingebouwd zit in de oorschelpen gebruiken om de boel aan te sturen. Het is eenvoudiger dan ooit om via je oortjes de volume van de muziek aan te passen. Het onderhouden van de draadloze oortjes zal daarbij weinig tijd vergen. Belangrijk is dat je goed in de gaten houdt dat de boel voldoende is opgeladen voor gebruik. Reinig daarnaast van tijd tot tijd de oortjes om de hygiëne op peil te houden.

Voor- en nadelen

Dankzij het gebrek aan snoeren zullen je oordopjes voor het sporten nooit meer in de knoop raken. Het draagcomfort is hoog, en ook de geluidskwaliteit is zeer goed. Tevens maakt het ergonomische en waterbestendige design deze oordoppen van Skullcandy perfect voor tijdens het sporten. De accu gaat lang mee en ook snel laden is een optie. Waar vele moderne oortjes een eigen app hebben, is dat bij de Skullcandy Ink’d + Active Wireless nog niet het geval. Je kunt deze dus niet aan jouw voorkeuren aanpassen. Daarnaast beschikken deze oordopjes niet over noise cancelling features.

Conclusie

Er zijn weinig betere basismodellen dan de Skullcandy Ink’d + Active Wireless. Je betaalt hier misschien net wat meer voor in vergelijking met de echt goedkope oortjes, maar je krijgt hier wel oortjes van een hoge kwaliteit voor terug. Skullcandy bewijst het in zich te hebben om een grote speler op het gebied van oordopjes te worden.