Skullcandy HESH 3 Wireless hoofdtelefoon

Hoewel je van Skullcandy gewend bent dat de hoofdtelefoons een relatief hoge prijs hebben, zijn er ook mogelijkheden waar je met een minder groot budget voor kunt kiezen. De Skullcandy HESH 3 Wireless is geen dure hoofdtelefoon en kent dan ook een aantrekkelijk prijskaartje. Wil je meer weten over deze koptelefoon en of dit voor jou een goede keuze is? Lees dan snel verder: hier vind je alle informatie, voor- en nadelen van deze draadloze hoofdtelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Skullcandy HESH 3 Wireless

De Skullcandy HESH 3 Wireless is een draadloze hoofdtelefoon waarmee het mogelijk is om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop via een bluetooth verbinding. De hoofdtelefoon is gemakkelijk te bedienen en heeft daarnaast nog een aantal andere voordelen waar je van kunt profiteren. Ook het strakke en stijlvolle ontwerp van deze headset is een van de redenen waarom deze hoofdtelefoon zo geliefd is onder consumenten.

In de doos

  • Skullcandy HESH 3 Wireless
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Handleiding

Installatie van de Skullcandy HESH 3 Wireless

Het toestel kan relatief snel in gebruik worden genomen. Het enige wat nodig is, is een bluetooth verbinding. Deze verbinding wordt snel tot stand gebracht via de instellingen op je smartphone, tablet of laptop. Daarna is je hoofdtelefoon klaar voor gebruik.

Technische specificatiesSkullcandy HESH 3 Wireless

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 315 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Hoe is de Skullcandy headset te bedienen? Dit kan onder andere via de afstandsbediening op de oorschelp. Hiermee kun je onder andere tussen nummers schakelen. Verder zit er ook een volumeregelaar op de oorschelp: het harder of zachter zetten van de muziek is hierdoor enorm eenvoudig. Je kunt de knoppen op de oorschelp ook gebruiken om een telefonische oproep te beantwoorden. Handsfree bellen is dan ook goed mogelijk met dit model. Qua onderhoud aan de bluetooth hoofdtelefoon is het vooral belangrijk om goed te kijken naar de batterij. De accu gaat 22 uur mee en dus is het goed om dit in de gaten te houden. Wanneer je ervoor zorgt dat de batterij altijd vol genoeg is hoef je nooit zonder muziek te zitten. Ook is het aan te raden om de draadloze hoofdtelefoon na gebruik netjes en veilig op te bergen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Skullcandy HESH 3 Wireless koptelefoon is dat je profiteert van het draadloze model. Hiermee kun je draadloos muziek streamen vanaf tal van apparaten. Verder is het voordelig dat er een ingebouwde microfoon in de oorschelp zit waardoor handsfree bellen goed mogelijk is. Verder wordt er een audiokabel geleverd: deze maakt het mogelijk om alsnog door te kunnen luisteren naar je muziek, ook als de batterij leeg is. Een nadeel van de draadloze headset is echter dat je geen opberghoes geleverd krijgt bij je bestelling, in tegenstelling tot veel andere modellen van andere merken in dezelfde prijscategorie. Jammer dat deze headset accessoire mist.

Conclusie

De Skullcandy HESH 3 Wireless is een uitstekende keuze voor een prima koptelefoon wanneer je een minder ruim budget hebt. Vooral wanneer het draadloos streamen jou trekt is deze hoofdtelefoon een absolute aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *