Skullcandy Crusher Wireless hoofdtelefoon

Ben jij op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon? Je hebt dan heel wat om over na te denken. Wil je een draadloos model of juist niet: vind je bepaalde functies onmisbaar of hoef je niet het nieuwste van het nieuwste? Een van de modellen waarmee je een mooie tussenweg vindt is de Skullcandy Crusher Wireless. Deze draadloze hoofdtelefoon biedt vooral een fijne ervaring op het gebied van geluid. Wil je weten wat de andere voordelen zijn van dit model koptelefoon en zijn er ook nadelen? Dat lees je hier!

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Skullcandy Crusher WirelessSkullcandy Crusher Wireless

Skullcandy Crusher Wireless, de naam zegt het al: deze hoofdtelefoon is draadloos en dat betekent dat je met een bluetooth verbinding naar je favoriete muziek op je smartphone of tablet kunt luisteren. Je hebt dus geen last van een kabel die in de weg hangt. Het is in ieder geval prettig om te weten dat je met het toestel dus net wat meer bewegingsvrijheid hebt. Ook heeft de draadloze hoofdtelefoon een mooi en strak design met een over ear ontwerp. Dit zorgt voor extra draagcomfort.

In de doos

  • Skullcandy Crusher Wireless
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Opberghoes
  • Handleiding

Installatie van de Skullcandy Crusher Wireless

De Skullcandy Crusher Wireless is draadloos en dat betekent dat er eerst een bluetooth verbinding nodig is voordat je muziek kunt gaan streamen op je hoofdtelefoon. Dit doe je via de instellingen op je telefoon of tablet. Zodra er sprake is van een verbinding kun je de bluetooth koptelefoon gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 275 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Je kunt de Skullcandy hoofdtelefoon gemakkelijk gebruiken. Er zit onder andere een afstandsbediening op de oorschelp waarmee je jouw muziek kunt bedienen zonder dat je daarvoor je smartphone of tablet tevoorschijn hoeft te halen. Daarnaast is het ook prettig om te weten dat er een volumeregelaar op de oorschelp zit. Ook dit kun je dus gemakkelijk en snel regelen.

Is er veel onderhoud nodig aan deze koptelefoon van Skullcandy? In principe niet, want deze hoofdtelefoon heeft een batterijduur van 40 uur. Dit betekent dat je niet vaak op hoeft te laden. Houd het wel in de gaten, zodat je zeker weet dat je nooit zonder muziek hoeft te zitten. De hoofdtelefoon wordt ook geleverd met een opberghoes, waardoor je de hoofdtelefoon na gebruik altijd kunt opbergen. Op deze manier zorg je voor een beter en veiliger onderhoud aan je nieuwe koptelefoon.

Voor- en nadelen

De voordelen van een draadloze hoofdtelefoon als de Skullcandy Crusher Wireless zijn onder andere dat er sprake is van een uitstekende geluidskwaliteit. De bas trilt in de oorschelpen en dit zorgt voor een intense beleving van de muziek. Verder bepaal je zelf de hoeveelheid trillingen met het schuifje op de oorschelp. Een ander voordeel is dat je met de Skullcandy Crusher Wireless kiest voor een draadloos exemplaar. Heeft het apparaat dan ook nadelen misschien? Een mogelijk nadeel is dat de hoofdtelefoon niet wordt geleverd met een adapter voor het vliegtuig. Dit kan vooral nadelig zijn wanneer je veel wilt gaan reizen met de hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon accessoire zul je dan zelf nog aan moeten schaffen.

Conclusie

Concluderend is te zeggen dat de Skullcandy Crusher Wireless een uitstekende keuze is voor iedereen die geluidskwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Een van de beste bluetooth hoofdtelefoons van dit moment. Daarnaast ook een aanrader wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een strak en draadloos design.