Skullcandy Crusher ANC hoofdtelefoon

De Skullcandy Crusher ANC behoort tot de duurste hoofdtelefoons in het assortiment van Skullcandy. Deze draadloze hoofdtelefoon heeft een flink prijskaartje, maar het is dan ook goed om te weten wat je daarvoor krijgt. Zo kun jij bepalen of deze koptelefoon van Skullcandy voor jou de juiste keuze is en of je deze koptelefoon gaat aanschaffen. Je kunt hier verder lezen voor alle belangrijke informatie over dit uitstekende model.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Skullcandy Crusher ANCSkullcandy Crusher ANC

De Skullcandy Crusher ANC is meer dan alleen het strakke en stijlvolle ontwerp. Deze hoofdtelefoon staat bekend vanwege de uitstekende geluidskwaliteit, maar ook de handige functies waar je gebruik van kunt maken. De ANC in de benaming van de hoofdtelefoon staat voor Actieve Noise Cancelling; dit betekent dat je storende omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Hierdoor wordt het luisteren van muziek nog aangenamer.

In de doos

  • Skullcandy Crusher ANC
  • Usb c oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Opberghoes
  • Handleiding

Installatie van de Skullcandy Crusher ANC

Met de Skullcandy Crusher ANC kun je draadloos naar je favoriete muziek luisteren; er zit dus geen kabel in de weg. Om gebruik te kunnen gaan maken van deze draadloze hoofdtelefoon moet je deze via bluetooth verbinden aan je smartphone of tablet. Dit is binnen enkele tellen gebeurd: daarna kun jij gebruik gaan maken van je hoofdtelefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, metaal, textiel
  • Gewicht: 309 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in rood en zwart/bruin

Bediening en onderhoud

De bediening van de Skullcandy koptelefoon is eenvoudig. Zo zitten er onder andere verschillende bedieningsmogelijkheden op de oorschelp van het toestel. Je vindt hier een volumeregelaar, maar ook een afstandsbediening en een touchpad. Met deze knoppen kun je onder andere de muziek mee bedienen, maar ook zelf de hoeveelheid bas bepalen. Ook kun je de noise cancelling in- en uitschakelen wanneer je wilt. Goed om te weten is dat dit een sterke hoofdtelefoon betreft die wel tegen een stootje kan. Toch is het belangrijk om deze hoofdtelefoon na gebruik altijd veilig op te bergen. Zo weet je zeker dat je extra lang kunt genieten van je koptelefoon. Je krijgt hiervoor dan ook standaard een opberghoes meegeleverd. Verder is het belangrijk om op de batterij te letten. Deze gaat 24 uur mee en moet regelmatig opgeladen worden.

Voor- en nadelen

Er zitten meerdere voordelen aan de Skullcandy Crusher ANC. In de eerste plaats is het een voordeel dat er actieve noise cancelling op zit. Hiermee kun je storende omgevingsgeluiden dempen en nog meer van je muziek genieten. Je kunt je ook veel beter focussen op je werk of studie. Daarnaast heeft het toestel een handige snellaadfunctie. Na 10 minuten opladen kun je het apparaat weer voor maximaal 3 uur gebruiken. Een derde voordeel is dat je via een schuifknop de hoeveelheid bas kunt bepalen, waardoor je jouw geluidsweergave kunt personaliseren. Heeft deze bluetooth hoofdtelefoon dan ook nadelen? Een mogelijk nadeel is dat je geen gebruik kunt maken van NFC om een nog snellere verbinding tot stand te brengen.

Conclusie

De Skullcandy Crusher ANC is een hoofdtelefoon waarbij je eigenlijk alles krijgt wat je nodig hebt: goede geluidskwaliteit, draagcomfort, een snellaadfunctie en actieve noise cancelling. Deze noise cancelling koptelefoon is dan ook een uitstekende keuze in je zoektocht naar een nieuwe hoofdtelefoon. Wederom een van de beste bluetooth koptelefoons die er momenteel verkrijgbaar zijn.