Sennheiser PXC 550 Wireless hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon waarmee je van de belangrijkste gemakken bent voorzien? De Sennheiser PXC 550 Wireless is een prima keuze wanneer je wat meer bestedingsruimte hebt en wanneer je graag een kwalitatief hoogwaardige koptelefoon wilt aanschaffen. Je wilt natuurlijk weten of je met de Sennheiser PXC 550 Wireless waar krijgt voor je geld en in welk opzicht deze koptelefoon beter is dan de andere modellen die minder kosten. Hier lees je alle informatie over deze draadloze headset en kun je aan de hand hiervan een goede overweging maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sennheiser PXC 550 Wireless

Met de Sennheiser PXC 550 Wireless kies je voor een draadloos model waarmee je altijd en overal naar je muziek kunt luisteren. Je hebt hierbij dus geen last van een kabel die in de weg hangt en daarnaast heb je wat meer bewegingsvrijheid. Het toestel heeft een batterij die tot 30 uur meegaat en dat is relatief lang voor een draadloze hoofdtelefoon. Verder beschikt de hoofdtelefoon over noise cancelling: hiermee kun je omgevingsgeluiden en ruis dempen. Ook zit de hoofdtelefoon heerlijk zacht om je oren.

In de doosSennheiser PXC 550-II

 • Sennheiser PXC 550 Wireless
 • Micro usb oplaadkabel
 • Audiokabel met afstandsbediening
 • Vliegtuigadapter
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de Sennheiser PXC 550 Wireless

Deze koptelefoon van Sennheiser heeft een zeer eenvoudige installatie. Om de hoofdtelefoon te kunnen gebruiken hoef je alleen een bluetooth verbinding te maken. Dit doe je via de instellingen van je smartphone of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht kun je deze bluetooth hoofdtelefoon optimaal gaan gebruiken.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: over ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Materiaal: kunststof, leer
 • Gewicht: 227 gram
 • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De Sennheiser hoofdtelefoon is makkelijk te bedienen en dat maakt het ook een zeer populaire hoofdtelefoon onder consumenten. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een audiokabel waar een afstandsbediening in zit. Hiermee kun je de muziek bedienen en ook handsfree bellen dankzij de ingebouwde microfoon. Verder spreekt het gebruik van de Sennheiser PXC 550 Wireless hoofdtelefoon voor zich en kun je voor meer informatie ook in de handleiding kijken. Qua onderhoud heb je weinig te doen aan het apparaat. Het enige waar je op moet letten is de batterij. Deze gaat relatief lang mee, maar het is belangrijk om te weten wanneer de batterij bijna leeg is. Zo kun je de hoofdtelefoon altijd op tijd opladen en hoef je nooit zonder muziek te zitten. Gebruik je de audiokabel? Houd deze dan niet te strak en rol deze losjes op na gebruik om kabelbreuk te voorkomen.

Voor- en nadelen

De Sennheiser PXC 550 Wireless hoofdtelefoon heeft als grootste voordeel dat je gemakkelijk en snel draadloos muziek kunt streamen via bluetooth. De stabiele verbinding zorgt daarnaast ook voor een goede geluidskwaliteit. Verder beschikt de hoofdtelefoon over noise cancelling. Dit is een prettige functie waarmee je omgevingsgeluiden en ruis dempt. Dit zorgt ervoor dat je jouw muziek niet harder hoeft te zetten, maar je kunt je ook veel beter focussen op je werkzaamheden of studie. Een mogelijk nadeel van de bluetooth headset is dat deze een relatief strakke hoofdband heeft. Dit kan ervoor zorgen dat de koptelefoon op den duur wat zeer gaat doen als je hem lange tijd gebruikt.

Conclusie

De Sennheiser PXC 550 Wireless is een van de beste draadloze headsets met noise cancelling en daarmee een prima keuze. Toch is het ook belangrijk om diverse modellen te vergelijken op zowel prijs als functies en specificaties. Zo kun jij ontdekken of dit model voor jou de beste keuze is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *