Sennheiser oordopjes

Bekijk en bestel direct Sennheiser oordopjes

Sennheiser oordopjes

  • Ruim aanbod van verschillende soorten oordopjes
  • Modellen in diverse prijscategorieën
  • Hoge geluidskwaliteit

Sennheiser oordopjes – De vormgever van audio voor de toekomst

Sennheiser oordopjesEr is voor ieder wat wils bij deze fabrikant. En dat is dan ook de reden dat de Sennheiser koptelefoons en oordopjes wereldwijd populair zijn. Het is dan ook een merk dat zich bezighoudt met de toekomst. En de toekomstvisie is duidelijk: door unieke geluidservaringen creëren voor de consument door de vormgeving van audio. Het vinden van goede oordopjes kan lastig zijn, het komt immers op hetzelfde neer: goed geluid dat uit luidsprekers in je oren komt. Toch heb je te maken met allerlei functies en aanpassingen aan het design waardoor de geluidservaring optimaal wordt. Alles bij elkaar zorgt voor de beste omstandigheden om naar je favoriete muziek te luisteren.

Je kunt in ieder geval de oordopjes van Sennheiser van dichterbij gaan bekijken. Het aanbod is divers en daarmee kun je altijd oordopjes vinden die aan je wensen voldoen. Zo zijn er volledig draadloze modellen, niet-volledig draadloze modellen en oordoppen die traditioneel nog verbonden worden met een kabel in je smartphone. Toch is aan Sennheiser te zien dat het merk vooruit wil. Onder andere de Momentum True Wireless II is daar een voorbeeld van. Dit volledig draadloze model is te verbinden met bluetooth, heeft een batterij die 7 uur meegaat en heeft daarnaast ook noise cancelling.

Een van de modellen die uitermate geschikt zijn voor sporters is de Sennheiser CX 150BT: een earbud oordopjes model met een kabel tussen de twee oordopjes. Deze draag je achter je hoofd en dus heb je er bijvoorbeeld tijdens het sporten of hardlopen geen last van. De afstandsbediening op de kabel zorgt voor een eenvoudige bediening, ook tijdens het sporten. Daarbij kun je ook kiezen voor de CX 350BT. Voor een relatief lage prijs kun je met deze sport oordopjes van Sennheiser profiteren van goed geluid.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Als grootste voordeel van de Sennheiser oordopjes kun je de geluidskwaliteit noemen. Deze is vooral bij de nieuwere modellen zoals de Momentum zeer goed. Het feit dat de meeste draadloze oordopjes eenvoudig te verbinden zijn met bluetooth maakt het gebruiksgemak ook groot. Je hoeft dus maar weinig moeite te doen voor het gebruik van de oordopjes. Daarnaast heeft de Sennheiser CX 400BT True Wireless nog betere geluidskwaliteit. Daarnaast zijn deze oordoppen ook voorzien zijn van de nodige speciale functies.

Hoe werken oordopjes van Sennheiser?

De Sennheiser oordopjes werken erg gemakkelijk en zijn dan ook vanwege het gebruiksgemak populair onder consumenten. De draadloze modellen zijn via bluetooth te koppelen aan de smartphone. Wanneer je deze koppeling via de instellingen op je telefoon hebt gemaakt kun je altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren. De niet-draadloze modellen van het merk kun je gemakkelijk inpluggen in de daarvoor bestemde ingang op je smartphone. Zoek je een model geschikt voor Apple apparaten, kijk dan eens naar de AMBEO Smart.

Verder kennen de oordoppen veel gebruiksgemak. Zo hebben de modellen die niet volledig draadloos zijn een klein bedieningspaneel op het kabeltje waarmee je niet alleen het volume kunt aanpassen, maar ook het nummer kunt doorspoelen. Verder kun je de oordoppen van Sennheiser ook gebruiken om handsfree te bellen. Er zitten ook een aantal Sennheiser oordopjes in het assortiment die waterbestendig zijn. Dit is extra handig voor hardlopers en sporters. De oordopjes zijn in weer en wind te gebruiken en kunnen daarnaast ook goed tegen zweet.

Speciale functies van deze Sennheiser oordopjes

Er zijn een aantal Sennheiser oordopjes die zijn voorzien van speciale functies. Zo heeft de Sennheiser CX 150 BT een gepersonaliseerde geluidsweergave die je met de Sennheiser Smart Control app kunt bedienen. Daarnaast zijn deze oordopjes ook voorzien van Multipoint Pairing waarmee je oordoppen aan twee afspeelapparaten tegelijk kunt verbinden Hiermee kun je een video kijken op je laptop, maar wanneer je gebeld wordt op je smartphone schakelen de oordopjes automatisch naar je telefoon. De Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes zijn daarnaast ook voorzien van noise cancelling waarmee je het omgevingsgeluid kunt dempen en optimaal van je muziek kunt genieten.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wanneer je overweegt om deze noise cancelling oordopjes aan te schaffen, moet je goed opletten welke soort oordopjes je wilt hebben. Volledig draadloos, niet helemaal draadloos of juist traditionele oordopjes, zoals de Sennheiser CX 300S. Over het algemeen is de keuze vooral afhankelijk van je eigen voorkeur. Waar de een het liefst draadloos muziek luistert, heeft de ander liever de oordopjes met kabel. Het is in ieder geval handig om te kijken wat je belangrijke functies vindt. Op basis hiervan kun je alvast een selectie maken. Heb je een budget? Dan kun je proberen hier niet vanaf te wijken door de modellen boven je budget alvast te elimineren.

De belangrijkste gegevens van Sennheiser oordopjes in één oogopslag:

  • Voorzien van noise cancelling
  • Zowel draadloze als niet-draadloze oordopjes beschikbaar
  • De nieuwste Sennheiser modellen zijn binnenkort verkrijgbaar

Overige modellen