Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes

Is het tijd om nieuwe oordopjes aan te schaffen? Dan heb je heel wat mogelijkheden, want er komen steeds meer nieuwe oordopjes op de markt. Draadloos en volledig draadloos zijn op dit moment erg populair. Met de Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes ga je voor een van de beste draadloze oordopjes van dit moment. Ze zijn uitgerust met actieve noise cancelling en bieden daarnaast ook een uitstekende geluidskwaliteit. Hier lees je alles over de Sennheiser Momentum True Wireless II en of het de moeite waard is om deze oordopjes aan te schaffen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser Momentum True Wireless II

Sennheiser Momentum True Wireless II

De oordopjes van Sennheiser zijn de direct concurrenten van onder andere Apple, Samsung en Jabra. Deze best verkochte draadloze oordopjes van de fabrikant hebben een strak ontwerp en een uitstekende pasvorm. Hierdoor is het erg eenvoudig om de volledig draadloze oordoppen te gebruiken. Je gebruikt deze Sennheiser bluetooth oordoppen om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone, waar je ook bent.

In de doos

  • Sennheiser Momentum True Wireless II
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Sennheiser Momentum True Wireless II

De Sennheiser Momentum True Wireless II oordoppen moeten eerst aan de smartphone gekoppeld worden om ze te kunnen gebruiken. Via de instellingen op je telefoon verbind je de oordopjes via bluetooth. Daarna zijn ze klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 7 uur
  • Gewicht: 6 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

Je kunt de bluetooth luidsprekertjes zeer eenvoudig gebruiken. Zo is het eerst aan te raden om de juiste maat oordopjes te kiezen zodat je verzekerd bent van een goede pasvorm. Eenmaal in gebruik kun je onder andere je muziek pauzeren en tussen nummers schakelen, maar ook het volume aanpassen. Noise cancelling inschakelen is ook een optie. De Sennheiser oordopjes gaan tot wel 7 uur lang mee op een volle accu. Dit betekent dat je de oordopjes niet vaak hoeft op te laden. Verder kun je ze na gebruik in de daarvoor bestemde oplaadcase doen om ze zo veilig op te bergen.

Voor- en nadelen

Onder de vele voordelen van de Sennheiser Momentum True Wireless II behoort onder andere de noise cancelling. Hiermee kun je omgevingsgeluiden en ruis dempen en meer van je muziek genieten. Verder hebben de oordopjes een lange batterijduur en kun je met het bluetooth profiel aptX genieten van een goed draadloos signaal. Het enige nadeel van de Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes is dat de noise cancelling minder goed is dan bij koptelefoons. Ook is de prijs aan de hoge kant.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede earbuds met uitstekend geluid, voldoen de Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes aan je eisen. Wanneer je veel waarde hecht aan de noise cancelling functie kun je overwegen om voor een koptelefoon te gaan.