Sennheiser hoofdtelefoon

Bekijk en bestel direct Sennheiser koptelefoons

Sennheiser hoofdtelefoon

  • Gemaakt voor iedere muziekliefhebber
  • Verschillende modellen verkrijgbaar
  • Ook koptelefoons voor tv kijken

Sennheiser hoofdtelefoon – Luister je favoriete muziek

Sennheiser hoofdtelefoonWanneer je op zoek bent naar een goede hoofdtelefoon kan het zeker lonen om een kijkje te nemen bij het aanbod van Sennheiser. Het merk behoort zeker tot de top als het gaat om de productie van hoofdtelefoons. Het merk wordt niet alleen geroemd om de geluidskwaliteit, maar ook om het draagcomfort. Dit zijn twee van de belangrijkste aandachtspunten bij het uitzoeken van een nieuwe koptelefoon. Ze moeten niet alleen het beste geluid voortbrengen, maar ze moeten ook lekker zitten, vooral wanneer je de hoofdtelefoon langere tijd gebruikt. Gelukkig weten ze bij Sennheiser als geen ander hoe goede en betaalbare hoofdtelefoons gemaakt moeten worden.

Zowel Sennheiser oordopjes als koptelefoons zijn ervoor gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Het merk heeft tegenwoordig heel wat draadloze modellen (vb. Sennheiser PXC 550 Wireless) waarmee je niet alleen de ultieme bewegingsvrijheid hebt, maar waarmee je ook altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. Het merk heeft ook hoofdtelefoons op de markt gebracht met een ingebouwde microfoon. Dit biedt je de mogelijkheid om te bellen via je koptelefoon. Een Sennheiser koptelefoon is gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat je al heel snel gewend raakt. Er zijn Sennheiser hoofdtelefoons voor iedere gebruikssituatie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sennheiser HD 660 S, Sennheiser HD 400S, HD 569, HD 350BT of de HD 599? Dit laatste model heeft full size oorschelpen die ruim over je oren heen vallen. Zo kun je de koptelefoon lange tijd dragen zonder dat je oren zeer gaan doen. Daarnaast kun je de earpads eenvoudig vervangen wanneer ze vies of versleten zijn. Met deze hoofdtelefoon kun je thuis en onderweg naar je favoriete muziek luisteren. Een andere optie is de Sennheiser PXC 550-II. Dit model wordt alom geroemd vanwege de goede geluidskwaliteit. Dit komt onder andere het bluetooth profiel aptX, waarmee je draadloos muziek streamt in zeer hoge kwaliteit. Verder heeft dit model een zeer lange batterijduur.

Wat zijn de voordelen van deze koptelefoons?

Er zitten een paar belangrijke voordelen aan de Sennheiser koptelefoons. In de eerste plaats zijn er hoofdtelefoons van dit merk verkrijgbaar voor ieder gebruikssituatie. Of je nu een goede koptelefoon zoekt voor tijdens het werken of studeren of wanneer je een goed exemplaar zoekt waar je mee kunt sporten: de fabrikant heeft altijd een geschikt model voor jouw situatie. Een ander voordeel van de Sennheiser hoofdtelefoons zoals bijvoorbeeld de HD 559 is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse prijscategorieën. Ook als je een kleiner budget hebt is het goed mogelijk om een koptelefoon van Sennheiser aan te schaffen.

Hoe werkt een hoofdtelefoon van Sennheiser?

Hoe de Sennheiser koptelefoons werken is afhankelijk van wat voor type hoofdtelefoon je neemt. Kies je voor een van de betere draadloze koptelefoons zoals de Sennheiser HD 450BT dan kun je het toestel in gebruik nemen nadat je deze hebt gekoppeld aan je smartphone. Dit doe je via bluetooth in de instellingen van je telefoon. Wanneer je een goede bedrade hoofdtelefoon van Sennheiser kiest, hoef je deze alleen nog maar via de kabel te verbinden met je smartphone. Wanneer je een hoofdtelefoon voor je tv koopt, kun je deze gemakkelijk koppelen met je tv. Je hoort het geluid van de tv dan in je koptelefoon.

Verder spreekt het gebruik van een Sennheiser hoofdtelefoon voor zich. Wanneer de koptelefoon een ingebouwde microfoon heeft, is het mogelijk om telefoongesprekken te voeren via de hoofdtelefoon. De meeste headsets van dit merk worden geleverd met een hardcase. Hier kun je de hoofdtelefoon gemakkelijk in opbergen, zodat deze altijd goed beschermd is.

Speciale functies van een Sennheiser hoofdtelefoon

Je kunt zelf bepalen of je voor een Sennheiser hoofdtelefoon gaat met uitgebreide functies. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om voor een hoofdtelefoon van dit merk te kiezen welke beschikt over noise cancelling. Met deze functie kun je omgevingsgeluiden dempen en je zo beter concentreren op je werk, studie of workout. Andere modellen zoals de Momentum Wireless 3.0 beschikken over NFC waarmee je ze heel snel draadloos kunt verbinden met je smartphone. Er zijn daarnaast ook een aantal uitstekende koptelefoons die je eenvoudig kunt opvouwen om ze zo makkelijker mee te kunnen nemen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij aankoop van een hoofdtelefoon van Sennheiser. Kijk in de eerste plaats naar wat je budget is. Je kunt dan alvast filteren op hoofdtelefoons die onder je budget vallen: zo weet je zeker dat je niet boven je budget gaat uitkomen. Daarnaast is het van belang om te kijken naar wat jij graag wilt hebben. Vind je functies zoals noise cancelling belangrijk of draait het bij jou vooral om de geluidskwaliteit of het gebruiksgemak? Bedenk waar je de koptelefoon voor gaat gebruiken: op basis hiervan kun je vaak ook al een goede selectie maken.

De belangrijkste gegevens over de Sennheiser hoofdtelefoons in één oogopslag:

  • Veel exemplaren met geavanceerde functies
  • Sennheiser hoofdtelefoons met noise cancelling zijn verkrijgbaar
  • Kies uit draadloze en bedrade koptelefoons