Sennheiser HD 599 hoofdtelefoon

Wil jij een goede koptelefoon die je vooral binnenshuis gaat gebruiken? Kijk dan eens naar de Sennheiser HD 599. Deze hoofdtelefoon biedt niet alleen een goede geluidskwaliteit, maar ook een goede pasvorm en daarmee dus ook meer draagcomfort. Om te ontdekken of deze hoofdtelefoon ook voor jou de goede keuze is, kun je hier alle belangrijke informatie vinden. Zo weet je zeker dat je de juiste overweging maakt en een koptelefoon koopt die aan al je wensen voldoet.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sennheiser HD 599

De Sennheiser HD 599 is een model dat met kabel aan het gewenste apparaat wordt gekoppeld. Dit betekent wel dat je mogelijk minder bewegingsvrijheid hebt die je wel zou hebben met een draadloos model. Toch wordt dit model koptelefoon geroemd vanwege het geluids: de open klankkast zorgt voor een ruimtelijke en natuurgetrouwe weergave van de muziek. Een film kijken met de koptelefoon op zorgt dan ook voor een geheel nieuwe geluidservaring.

In de doos

  • Sennheiser HD 599
  • Audiokabel met 6,3 mm plug
  • 6,3 mm adapter

Installatie van de Sennheiser HD 599

Je krijgt twee kabels meegeleverd bij deze bedrade hoofdtelefoon: een audiokabel van 6,3 mm en een 6,3 mm adapter. Deze kun je op een apparaat naar keuze inpluggen. Zodra je dit hebt gedaan werkt de koptelefoon en kun je volop muziek luisteren of films kijken met de koptelefoon op.

Technische specificatiesSennheiser HD 599

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 250 gram
  • Kleur: creme

Bediening en onderhoud

Deze headset van Sennheiser bedienen is erg eenvoudig. Kijk je bijvoorbeeld tv met de koptelefoon op? Dan regel je het volume via de afstandsbediening van de tv. Plug je jouw hoofdtelefoon in op je smartphone of tablet? Dan schakel je op je smartphone of tablet tussen nummers en regel je ook hier het volume van het geluid. Het is belangrijk om de kabel van de Sennheiser HD 599 lang mooi te houden, zodat je hier extra lang mee kunt doen. Je kunt er onder andere voor kiezen om de kabel netjes op te bergen na gebruik. Rol de kabel losjes op na gebruik en zorg er tijdens gebruik voor dat de kabel niet te strak gespannen staat. Op deze manier kun je kabelbreuk voorkomen.

Voor- en nadelen

Een voordeel van de Sennheiser HD 599 is dat het geluid zeer natuurgetrouw en ruimtelijk klinkt. Dit komt door de open klankkast waarmee het apparaat is uitgerust. Verder heeft deze hoofdtelefoon een open ear model, waarmee de full size oorschelpen ruim over je oren vallen. De headset kan op deze manier extra lang gedragen worden zonder dat je last krijgt van je oren. Deze bedrade hoofdtelefoon heeft geen knoppen om de muziek te bedienen, en daardoor ben je erop aangewezen om dit te doen via je smartphone, tablet of afstandsbediening van je tv.

Conclusie

Wanneer kun je voor de Sennheiser HD 599 kiezen? Deze hoofdtelefoon is ideaal voor thuisgebruik en wanneer je hem hier ook voor wilt gebruiken is deze headset een uitstekende keuze. Een van de beste bedrade koptelefoons van nu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *