Sennheiser HD 450BT hoofdtelefoon

De Sennheiser HD 450BT is een hoofdtelefoon uit de middenklasse van Sennheiser. Er zijn zeker duurdere modellen verkrijgbaar, maar ook modellen die een stukje goedkoper zijn. Is deze koptelefoon de prijs waard en wat krijg je precies voor je geld? Wanneer je op zoek bent naar een relatief betaalbare draadloze hoofdtelefoon wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van kwaliteit. Hier vind je de belangrijkste informatie van dit model op een rij, zodat je voor jezelf kunt bepalen of deze hoofdtelefoon ook voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sennheiser HD 450BT

Met de Sennheiser HD 450BT wordt het nog makkelijker om van je favoriete muziek te genieten. De hoofdtelefoon is uitgerust met noise cancelling, waarmee je storende omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Verder is het model volledig draadloos en kun je vanaf je smartphone of tablet altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren. Voor het personaliseren van de geluidsweergave maak je gebruik van de Sennheiser Smart Control app. Het model is verkrijgbaar in diverse kleuren.

In de doosSennheiser HD 450BT

  • Sennheiser HD 450BT
  • Usb c oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Draagtas
  • Handleiding

Installatie van de Sennheiser HD 450BT

De koptelefoon heeft een zeer korte installatie. Het enige wat je hoeft te doen is het toestel via bluetooth aan je smartphone of tablet verbinden. Dit doe je binnen enkele tellen via de instellingen van je smartphone of tablet. Als je er niet uit komt kun je altijd de handleiding raadplegen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 239 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De Sennheiser HD 450BT bedienen is zeer eenvoudig. Zodra de hoofdtelefoon via bluetooth verbonden is aan je smartphone of tablet, kun je jouw muziek gaan luisteren. Het bedienen van de muziek kan gewoon via je smartphone, maar ook via de afstandsbediening en volumeregelaar op de oorschelpen. Verder is het met het apparaat ook mogelijk om handsfree te bellen, dankzij de ingebouwde microfoon. De bluetooth koptelefoon heeft daarnaast niet veel onderhoud nodig. Het is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat de batterij altijd vol genoeg is. De batterijduur van deze hoofdtelefoon is 30 uur en veel opladen is dus niet nodig. Wel is het aan te raden om dit goed in de gaten te houden. Als accessoire krijg je een meegeleverde draagtas, waar je je hoofdtelefoon na gebruik veilig in op kunt bergen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van deze koptelefoon van Sennheiser is dat deze hoofdtelefoon is uitgerust met noise cancelling. Hierdoor hoef je jouw muziek niet harder te zetten om boven omgevingsgeluiden en ruis uit te komen. Een ander voordeel is dat je gebruik maakt van het bluetooth profiel aptX. Hiermee stream je de muziek draadloos in zeer goede kwaliteit. Het derde voordeel van de Sennheiser HD 450BT is dat je de geluidsweergave kunt personaliseren met de equalizer in de Sennheiser Smart Control app. Helaas heeft het toestel ook een nadeel. Deze hoofdtelefoon beschikt niet over multipoint pairing. Het is dus niet mogelijk om de koptelefoon aan twee apparaten tegelijk te verbinden.

Conclusie

De Sennheiser HD 450BT is een van de beste bluetooth hoofdtelefoons met een aantal belangrijke functies waar je optimaal gebruik van kunt maken, zoals noise cancelling en equalizer voor het personaliseren van de geluidsweergave. Zoek je een hoofdtelefoon met multipoint pairing? Dan kun je ook verder kijken naar een ander model van Sennheiser.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *