Sennheiser HD 350BT hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een betaalbare hoofdtelefoon die je kunt gebruiken bij je dagelijkse werkzaamheden, onderweg naar je werk of school of gewoon thuis? Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van koptelefoons. Nieuwe technieken en ontwikkelingen zorgen ervoor dat er talloze mogelijkheden zijn. Maar wat als je gewoon op zoek bent naar een relatief goede koptelefoon zonder dat je hiervoor veel hoeft te betalen? De Sennheiser HD 350BT is in dit geval een van je mogelijkheden. Hier lees je alles over dit model en kun je zelf een overweging maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sennheiser HD 350BTSennheiser HD 350BT

De Sennheiser HD 350BT is een draadloze hoofdtelefoon van het bekende merk Sennheiser. Dit merk heeft al een groot aantal hoofdtelefoons en oordopjes op de markt gebracht met een doel: mensen laten genieten van goede geluidskwaliteit. Wat mag je dan verwachten van dit model koptelefoon? Deze hoofdtelefoon zorgt ervoor dat je een verbinding maakt met het bluetooth profiel aptX, waardoor je de muziek in hoge kwaliteit kunt streamen vanaf je smartphone of tablet.

In de doos

  • Sennheiser HD 350BT
  • Usb c oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Sennheiser HD 350BT

Dit model heeft geen lange en ingewikkelde installatie nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de hoofdtelefoon via bluetooth verbinden met je smartphone of tablet. Dit doe je via de instellingen op je telefoon of tablet. Zodra deze verbinding tot stand is gekomen, kun je de bluetooth headset optimaal gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 223 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De Sennheiser koptelefoon is erg gemakkelijk in gebruik en dat kun je zelf snel genoeg gaan ontdekken. Deze hoofdtelefoon heeft onder andere een afstandsbediening en een volumeregelaar op de oorschelpen waarmee je de muziek gemakkelijk kunt regelen zonder je telefoon uit je zak te halen. Daarnaast heeft de Sennheiser HD 350BT ook een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen. Qua onderhoud is het ten eerste belangrijk om de batterij van de headset goed in de gaten te houden. Zo voorkom je dat je met een lege batterij komt te zitten en dat je geen muziek kunt luisteren. De batterij gaat lang mee dus dat betekent wel dat je niet vaak zult hoeven opladen. Ten tweede is het belangrijk dat je de koptelefoon goed opbergt na gebruik.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van een draadloze hoofdtelefoon? Deze Sennheiser HD 350BT heeft een aantal voordelen. Vooral de lange batterijduur van maar liefst 30 uur zorgt ervoor dat je lange tijd onafgebroken naar je favoriete muziek kunt luisteren. Daarnaast stream je de muziek in hoge kwaliteit dankzij het bluetooth profiel aptX. Tot slot is het ook een groot voordeel dat je de geluidsweergave kunt personaliseren met de equalizer in de Sennheiser Smart Control app. Een mogelijk nadeel van de draadloze headset is dat de koptelefoon geen aux ingang heeft. Hierdoor is het niet mogelijk om een audiokabel te verbinden met je telefoon, en dus kun je niet verder luisteren wanneer je batterij leeg is.

Conclusie

De Sennheiser HD 350BT is goed geprijsd en is daarnaast ook nog eens zeer uitgebreid. Deze goede over ear hoofdtelefoon voldoet aan de belangrijkste eisen, namelijk dat het geluid van hoge kwaliteit is, dat de batterij lang meegaat en dat je de geluidsweergave kunt personaliseren. Het toestel is daarom een absolute aanrader als basis koptelefoon.