Sennheiser HD 300 hoofdtelefoon

Ben jij op zoek naar een goedkope hoofdtelefoon waar je vooral muziek mee kunt luisteren, maar die verder geen speciale functies heeft? Dan is de Sennheiser HD 300 wellicht precies wat je nodig hebt. Deze hoofdtelefoon hoort bij de laagst geprijsde modellen van het merk Sennheiser. Het is dus goed mogelijk om een koptelefoon te kopen die betaalbaar is, maar waarbij je nog steeds naar je favoriete muziek kunt luisteren. Wil je meer weten over dit model? Hier lees je alle informatie over deze koptelefoon, zoals de voor- en nadelen. Op deze manier wordt het voor jou makkelijker om een goede keuze te maken.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sennheiser HD 300 overzicht

De Sennheiser HD 300 is een koptelefoon met een over ear model die goed over je oren past. Verder is het toestel aan je smartphone of tablet verbonden met een kabel. Je bent dus niet afhankelijk van een batterij, maar je bent wellicht wel wat meer beperkt in je bewegingsvrijheid. Deze headset neem je overal makkelijk mee naartoe omdat je deze gemakkelijk kunt inklappen na gebruik.

In de doos

  • Sennheiser HD 300
  • Haakse 3,5 mm stekker
  • Snelstartgids

Installatie van de Sennheiser HD 300

Er is geen ingewikkelde installatie nodig bij deze headset. Om deze goede over ear koptelefoon te kunnen gebruiken is het vooral belangrijk dat je deze met de kabel verbindt aan je smartphone of tablet. Zodra je dit hebt gedaan kun je de koptelefoon direct gaan gebruiken voor het afspelen van je favoriete nummers.

Technische specificatiesSennheiser HD 300

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 182 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De bediening van de Sennheiser koptelefoon werkt via je smartphone of tablet. Hier kun je het volume aanpassen of tussen nummers schakelen. Dit doe je niet via de koptelefoon zelf, want deze is niet voorzien van knoppen of een volumeregelaar, ook niet in de kabel. Omdat de Sennheiser HD 300 niet draadloos is, heb je te maken met een kabel. Deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk sterk houden. Dit kan door hem niet te strak te trekken wanneer je de koptelefoon op hebt. Op deze manier kun je kabelbreuk voorkomen. Een andere manier om de kabel goed te houden is door deze na gebruik losjes op te rollen. Zo voorkom je dat er knopen ontstaan.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van de Sennheiser HD 300 is dat je deze hoofdtelefoon heel gemakkelijk kunt opvouwen na gebruik. Dit zorgt ervoor dat je de koptelefoon gemakkelijk kunt opbergen, maar ook dat deze nog beter in een tas past zonder dat de koptelefoon teveel ruimte in beslag neemt. Een nadeel van de bedrade headset is dat het gebruiksgemak wat minder is. Er zit geen afstandsbediening in de kabel waarmee je de muziek kunt bedienen. Dit moet je dus via je smartphone of tablet doen.

Conclusie

De Sennheiser HD 300 is een van de beste bedrade hoofdtelefoons voor een klein prijsje waarmee je onderweg en thuis naar je favoriete muziek luistert. Vooral als je weinig specifieke eisen hebt op het gebied van koptelefoons is dit model een prima keuze. Voor een lage prijs kun jij al je favoriete nummers luisteren en neem je deze eenvoudige koptelefoon overal mee naartoe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *