Sennheiser CX SPORT oordopjes

Sennheiser CX SPORT, de naam zegt het al: deze oordopjes zijn geschikt voor sport. Wanneer je regelmatig in de sportschool te vinden bent of als je veel gaat hardlopen, heb je veel baat bij goede oordopjes. Je kunt op deze manier zorgeloos naar je muziek luisteren zonder dat er een snoer in de weg zit of dat je weinig bewegingsvrijheid hebt. Dit model oortjes van de fabrikant zijn speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het sporten. Hier lees je alles over de oordoppen en kun je een goed overwogen keuze maken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser CX SPORTSennheiser CX SPORT

De Sennheiser CX SPORT oordopjes zijn draadloos en bieden je de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone via bluetooth. De oortjes zijn via een korte kabel nog met elkaar verbonden, maar niet met de telefoon: dit betekent dat je geen last hebt van kabels die in de weg zitten. Daarnaast zijn de bluetooth oordoppen waterbestendig en daardoor nog beter geschikt om te gebruiken in de sportschool. Verder kun je lang genieten van de oordopjes, onder andere dankzij de snellaadfunctie.

In de doos

 • Sennheiser CX SPORT
 • Verschillende maten oordopjes
 • Verschillende maten oorclips
 • Micro usb oplaadkabel
 • Kabelclip
 • Opbergetui

Installatie van de Sennheiser CX SPORT

Om deze draadloze oordopjes te kunnen gebruiken, is het eerst nodig om ze via bluetooth aan je smartphone te verbinden. Dit doe je eenvoudig en snel via de instellingen op je telefoon.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 6 uur
 • Gewicht: 15 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Zwart/geel

Bediening en onderhoud

De Sennheiser oordoppen zijn erg gemakkelijk in gebruik. Er zit aan beide kanten van de kabel een afstandsbediening waar je de oordopjes mee kunt gebruiken. Het is onder andere mogelijk om het volume aan te passen en om de muziek te pauzeren. Door de ingebouwde microfoon is het goed mogelijk om handsfree te bellen met deze in ear oortjes. Om de wireless oordoppen lang mooi te houden kun je ze na gebruik opbergen in de daarvoor bestemde opbergetui. De oordopjes gaan 6 uur lang mee met een volle accu, daarna kun je ze opladen met de meegeleverde kabel.

Voor- en nadelen

Als grootste voordeel van de Sennheiser CX SPORT oordopjes is te noemen dat de oordopjes de mogelijkheid bieden om draadloos muziek te streamen. Daarnaast zijn ze waterbestendig en dus goed te gebruiken in de sportschool. Verder kun je ook gebruik maken van de snellaadfunctie: hiermee gebruik je de oordopjes voor een uur na 10 minuten opladen. Deze bluetooth oordopjes zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. De oordopjes gebruiken in de stromende regen kan bijvoorbeeld wel voor waterschade zorgen. Verder zijn de oordopjes niet compatibel met een app voor het personaliseren van de geluidsweergave.

Conclusie

Ben je op zoek naar een van de beste sport oordopjes van hoge kwaliteit? Dan is het zeker een aanrader om de Sennheiser CX SPORT oordopjes aan te schaffen. Hiermee kun je draadloos muziek streamen, ook in de sportschool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *