Sennheiser CX 400BT True Wireless oordopjes

Er wordt steeds vaker gekozen voor draadloze oordopjes: ze zijn handig in gebruik, bieden een hoog draagcomfort en zijn daarnaast ook ideaal voor tijdens het sporten. Draagwijze en draagcomfort nemen een steeds belangrijkere rol in bij de keuze voor oordopjes. De Sennheiser CX 400BT oordopjes zijn draadloos, bieden genoeg extra functies en zorgen ervoor dat je lange tijd van je muziek kunt genieten. Hier ontdek je alle informatie, voor- en nadelen over deze oordoppen kun je bepalen of ze ook voor jou de juiste keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser CX 400BT True WirelessSennheiser CX 400BT True Wireless

Met de Sennheiser CX 400BT oordopjes kies je voor een set draadloze oordopjes. De oordopjes sluit je via bluetooth aan op je smartphone en daarnaast zijn ze ook niet aan elkaar verbonden met een korte kabel. Daarbij zijn de oordoppen volledig draadloos en bieden daardoor veel extra mogelijkheden. Je kunt ze dragen in de sportschool, zonder dat er een kabel in de weg zit. Ook op kantoor heb je een stuk meer bewegingsvrijheid. Deze oortjes worden geleverd met verschillende maten oordopjes, zodat je de beste pasvorm kunt uitkiezen.

In de doos

  • Sennheiser CX 400BT True Wireless
  • Verschillende maten oordopjes
  • Usb c oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Sennheiser CX 400BT

Wanneer je deze sport oortjes wilt gaan gebruiken is het eerst van belang dat ze via bluetooth aan je smartphone worden gekoppeld. Dit doe je via de instellingen van je telefoon en is binnen een paar tellen geregeld. Daarna zijn je oordopjes klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 7 uur
  • Gewicht: 49 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De Sennheiser oordoppen zijn in de eerste plaats te bedienen via je smartphone. Maar het is ook mogelijk om je telefoon in je zak te laten zitten, bijvoorbeeld voor het aanpassen van het volume of het pauzeren van je muziek. Hiervoor gebruik je de touchpad op de oordopjes. Om de Sennheiser CX 400BT oordopjes lang mooi te houden is het aan te raden om ze na gebruik op te bergen in de meegeleverde oplaadcase. Hier laad je ze ook op wanneer dat nodig is. Daarna gaan de oordopjes 7 uur mee op een volle accu.

Voor- en nadelen

Deze bluetooth oortjes van Sennheiser oordopjes hebben als belangrijk voordeel dat je draadloos muziek kunt streamen in hoge kwaliteit, met het bluetooth profiel aptX. Ook kun je gebruik maken van de Sennheiser Smart Control app waarmee je de geluidsweergave van de oordopjes personaliseert via een equalizer. Hoewel je de geluidsweergave kunt personaliseren met de equalizer via de Sennheiser app, zijn de mogelijkheden met deze equalizer enigszins beperkt. De oordopjes beschikken daarnaast ook niet over noise cancelling, in tegenstelling tot de Sennheiser Momentum True Wireless II.

Conclusie

De Sennheiser CX 400BT True Wireless oordoppen zijn een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar volledig draadloze oordopjes waarmee je jouw muziek in hoge kwaliteit kunt streamen. De oordopjes zijn makkelijk in gebruik en gaan op een volle accu maar liefst 7 uur mee.