Sennheiser CX 350BT oordopjes

Wil je nieuwe oordopjes kopen, dan kijk je natuurlijk ook naar het budget dat je hiervoor hebt. Gelukkig schaf je oordopjes aan in allerlei verschillende prijscategorie├źn. Het is vooral belangrijk om te kijken naar waarvoor je de oordopjes wilt gaan gebruiken. Op deze manier kun je kijken wat er binnen je budget valt, maar ook welke oordopjes er voldoen aan je andere eisen. Met de Sennheiser CX 350BT oordopjes ben je verzekerd van goede oordopjes voor het sporten waarmee je altijd en overal draadloos muziek kunt luisteren. Hier lees je alle informatie, voor- en nadelen over deze oordoppen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser CX 350BTSennheiser CX 350BT

De Sennheiser CX 350BT oordopjes zijn draadloos en dat betekent dat je volledig draadloos muziek kunt luisteren. Deze oortjes hebben daarnaast ook nog een bluetooth profiel aptX, waarmee je de muziek in nog hogere kwaliteit kunt streamen. De oordopjes zijn nog wel met elkaar verbonden via een kabel die bij het dragen achter je nek hangt. Zo heb je geen last van kabels tijdens het sporten en kun je op een comfortabele manier toch muziek luisteren.

In de doos

  • Sennheiser CX 350BT
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Sennheiser CX 350BT

Om de draadloze oortjes te kunnen gebruiken is het belangrijk om ze eerst via bluetooth aan je smartphone of tablet te koppelen. Dit doe je via de instellingen op je telefoon. Daarna kun je de oordopjes volop gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gewicht: 12 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

Wanneer je deze oordopjes van Sennheiser hebt verbonden met je smartphone, kun je ze gelijk gaan gebruiken. Met de afstandsbediening op de kabel kun je onder andere het volume aanpassen, maar ook je muziek pauzeren. Komt er een oproep binnen op je smartphone? Met de oordopjes kun je de oproep aannemen en handsfree bellen. Om de Sennheiser CX 350BT oordopjes zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk om ze na gebruik goed op te bergen. Daarnaast kun je ze na gebruik opladen met de oplaadkabel zodat je altijd en overal naar je muziek kunt luisteren.

Voor- en nadelen

De Sennheiser CX 350BT oordoppen hebben een aantal voordelen. In de eerste plaats is het een voordeel dat je bij deze oordopjes gebruik kunt maken van de Sennheiser Smart Control app voor het personaliseren van de geluidsweergave. De oordopjes zijn ook geschikt voor multipoint pairing waarmee je de oordopjes aan 2 afspeelapparaten tegelijk verbindt. Ook het bluetooth profiel aptX is een groot voordeel, omdat je hiermee je muziek streamt in hoge kwaliteit. Een mogelijk nadeel van het model is dat de dopjes niet volledig waterdicht zijn. Daarnaast worden ze niet geleverd met oordopjes accessoires zoals een opbergetui waar je de oordopjes in kunt opruimen.

Conclusie

Hoewel er veel andere oordoppen zijn te vinden in dezelfde prijscategorie, zijn de Sennheiser CX 350BT oordopjes op veel vlakken anderen de baas. Onder andere het in hoge kwaliteit streamen, de mogelijkheid om geluidsweergave te personaliseren en de multipoint pairing zijn redenen om voor deze oortjes te kiezen.