Sennheiser CX 300S oordopjes

Ben je op zoek naar goede oordopjes maar wil je hier niet de hoofdprijs voor betalen? De Sennheiser CX 300S oordopjes behoren tot de beter betaalbare exemplaren in het assortiment van Sennheiser. Deze bedrade oordopjes zijn eenvoudig in gebruik en geven je precies wat je nodig hebt: muziek. Je kunt de oordopjes altijd en overal mee naartoe nemen en muziek streamen op je smartphone. Lees hier alles over dit model en of dit de juiste keuze is voor jou!

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser CX 300S

Met de Sennheiser CX 300S oordopjes kies je voor bedrade oordopjes met een eenvoudig design. De oordopjes zorgen ervoor dat je altijd en overal muziek kunt luisteren, maar ook handsfree kunt bellen. Daarnaast worden de oordopjes geleverd in verschillende maten: zo heb je de mogelijkheid om de juiste maat te kiezen en te profiteren van de beste pasvorm. Het draagcomfort van de oordopjes wordt hiermee bevorderd.

In de doos

  • Sennheiser CX 300S
  • Verschillende maten oordopjes
  • Opbergetui

Installatie van de Sennheiser CX 300S

Je hebt geen installatie of verbinding via bluetooth nodig om gebruik te kunnen maken van deze oordoppen van Sennheiser. Wanneer je de oordopjes via de audio input aan de telefoon verbindt kun je ze direct gebruiken.

Technische specificatiesSennheiser CX 300S

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 12 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

De oortjes van Sennheiser zijn handig in gebruik: je kunt via de afstandsbediening in de kabel onder andere muziek regelen, zoals tussen nummers schakelen en nummers pauzeren. Ook heeft de afstandsbediening een ingebouwde microfoon waardoor het mogelijk is om handsfree te bellen. Hiervoor hoef je jouw telefoon niet uit je zak te halen. De bedrade oordopjes zijn wat meer kwetsbaar dan bijvoorbeeld draadloze oordopjes. Daarom is het aan te raden om voorzichtig met de kabel om te gaan. Zorg ervoor dat deze niet te strak gespannen staat en dat je hem losjes oprolt na gebruik. Zo voorkom je kabelbreuk en geniet je langer van je oordopjes.

Voor- en nadelen

De Sennheiser CX 300S oordoppen hebben als belangrijkste voordeel dat het snoer plat is. Hierdoor ontstaan er minder snel knopen en is er minder snel sprake van kabelbreuk. Ook de mogelijkheid om handsfree te bellen is als voordeel te noemen. Een nadeel van de Sennheiser oordopjes is dat je het volume van je muziek niet kunt aanpassen via de afstandsbediening in de kabel. Ook kan de kabel hinderlijk zijn wanneer je met je oordopjes in gaat sporten of hardlopen.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare oordopjes zonder al te veel extra’s zijn de Sennheiser CX 300S oordopjes een goede keus. De oordopjes bieden goed geluid en de mogelijkheid om handsfree te bellen. Voor basis oordoppen is dit model zeker een aanrader.