Sennheiser CX 150BT oordopjes

De Sennheiser CX 150BT oordopjes behoren tot de goedkopere in het assortiment van Sennheiser. En hoewel veel mensen zeggen dat goedkoop duurkoop is, hoeft dit niet altijd zo te zijn. Dat geldt ook voor de CX 150BT oordopjes. De prijs is aantrekkelijk, maar je profiteert ook van andere voordelen. Zo kun je de geluidsweergave personaliseren en zijn de oordoppen geschikt voor multipoint pairing. Zitten de oordopjes lekker en kun je ermee sporten? Hier lees je alles over dit model oordopjes en of ze de moeite waard zijn voor jou.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser CX 150BTSennheiser CX 150BT

Met de Sennheiser CX 150BT oordopjes kies je voor een set draadloze oordopjes. Ze bieden je de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet. Sennheiser staat bekend om de goede kwaliteit en dat kun je ook met deze oordopjes ervaren. De in ear oordopjes zitten goed in het oor en zorgen voor een nog betere geluidsweergave. De apparaatjes zijn niet waterdicht of waterbestendig.

In de doos

  • Sennheiser CX 150BT
  • Verschillende maten oordopjes
  • Usb c oplaadkabel

Installatie van de Sennheiser CX 150BT

Voordat je de luidsprekertjes kunt gebruiken, dienen deze eerst gekoppeld te worden aan je smartphone. Dit doe je via bluetooth en is binnen enkele tellen te regelen via de instellingen op je telefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gewicht: 12 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

Het gebruik van de Sennheiser CX 150BT oordopjes spreekt voor zich. Nadat je ze hebt verbonden met je smartphone kun je ze direct gebruiken. Met de afstandsbediening in de kabel kun je de muziek pauzeren, maar ook het volume aanpassen. Je hebt met deze oordopjes ook de mogelijkheid om handsfree te bellen. Om de Sennheiser oordopjes lang mooi te houden is het belangrijk om ze na gebruik goed op te bergen. Het is vooral van belang om de kabel die de twee oordoppen aan elkaar verbindt niet strak te spannen. Om knopen te voorkomen rol je ze na gebruik losjes op.

Voor- en nadelen

De Sennheiser CX 150BT oordopjes hebben een aantal voordelen. Zo is het een groot voordeel dat je via de Sennheiser Smart Control app de mogelijkheid hebt om de geluidsweergave te personaliseren. Daarnaast hebben de oordopjes multipoint pairing. Dit biedt je de mogelijkheid om de oordopjes tegelijk aan twee afspeelapparaten te verbinden. Ben je een video op je tablet aan het kijken en word je gebeld op je smartphone? Het geluid in je oordoppen wisselt automatisch van tablet naar smartphone. Deze goedkope oordopjes van Sennheiser worden geleverd zonder opbergetui, deze moet je dus nog apart aanschaffen wanneer je jouw oordopjes goed wilt beschermen.

Conclusie

Hoewel deze oordoppen van Sennheiser heel wat goede functies hebben, zijn ze niet waterbestendig en daardoor niet geschikt voor gebruik tijdens het sporten. Voor echte sport oordopjes kun je ook kijken naar andere Sennheiser oordopjes. Op alle andere vlakken zijn deze oordopjes zeker een goede keus.