Sennheiser AMBEO Smart oordopjes

Heb je een Apple smartphone of tablet en ben je op zoek naar goede oordopjes? Je kunt voor de oordopjes van Apple zelf gaan, maar je hebt ook andere opties. Onder andere de Sennheiser AMBEO Smart oordopjes zijn geschikt voor Apple apparaten en bieden je de mogelijkheid om volop te genieten van je favoriete muziek. Wat zijn de voordelen van deze oordoppen en wanneer kun je deze oortjes het beste aanschaffen? Hier lees je alle belangrijke informatie over deze Smart headset.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Sennheiser AMBEO SmartSennheiser AMBEO Smart Headset

Met de Sennheiser AMBEO Smart oordopjes heeft Sennheiser exemplaren op de markt gebracht die niet alleen goede geluidskwaliteit hebben, maar ook vele andere functies bieden. De oordopjes zijn bedraad en dat betekent dat ze niet geschikt zijn voor het draadloos streamen van muziek. De oordopjes hebben een slim ontwerp met oorhaken waardoor de oordoppen stevig in je oren blijven zitten.

In de doos

  • Sennheiser AMBEO Smart
  • Extra maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Sennheiser AMBEO Smart

Je hoeft niet veel te doen om deze headset te kunnen gebruiken. Omdat de oordoppen niet draadloos zijn, doe je de lightning kabel in de daarvoor bestemde audio input op je smartphone. Je kunt ze dan direct gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 163 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud

De Sennheiser oortjes hebben een afstandsbediening op de kabel waarmee je de oordopjes kunt gebruiken zonder je telefoon tevoorschijn te halen. Zo kun je de muziek pauzeren, het volume aanpassen maar ook de actieve noise canceling inschakelen, waarmee je omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. De Sennheiser AMBEO Smart oordopjes worden geleverd met verschillende maten oordopjes, waardoor je eerst kunt gaan kijken wat de juiste maat is. Zo vind je de juiste pasvorm. Het is belangrijk om de oortjes losjes op te rollen na gebruik, zodat er geen knopen ontstaan. Houd de kabel ook niet te strak gespannen om zo kabelbreuk te voorkomen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Sennheiser AMBEO Smart headset is dat je gebruik kunt maken van actieve noise canceling. Hiermee demp je storende omgevingsgeluiden en ruis. Een ander voordeel is dat de oordopjes twee ingebouwde microfoons hebben van zeer hoge kwaliteit. De oordopjes hebben oorhaken in het ontwerp en dit kan minder prettig zijn voor brildragers. Daarnaast zijn de oordoppen niet geschikt voor Android apparaten. Ook zijn de oordopjes niet draadloos en daardoor minder ideaal voor in de sportschool.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar oordopjes van zeer goede oordopjes voor je Apple apparaat zijn de Sennheiser AMBEO Smart een aanrader. Je krijgt veel waar voor je geld: mooi geluid, goede microfoon en actieve noise canceling. De oordopjes zijn echter niet volledig draadloos. Wanneer je hier naar op zoek bent voor je Apple apparaat kun je ook voor de Airpods kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *