Samsung Galaxy Buds+ oordopjes

Wanneer je op zoek gaan naar oordopjes is de kans groot dat je verzekerd wilt zijn van goede geluidskwaliteit, maar dat je ook wilt beschikken over nieuwe functies. Een van de merken die zich hiermee bezighoudt is Samsung. En van dit merk is dan ook bekend dat zijn kwalitatief goede oordopjes op de markt brengen, waaronder de Samsung Galaxy Buds+. Deze oordopjes behoren al enige tijd tot de beste oordopjes. Hier lees je waarom en of deze nieuwe oordoppen van Samsung ook voor jou een goede keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds+

De Samsung Galaxy Buds+ oordopjes zijn volledig draadloos en dat betekent dat je verzekerd bent van alle bewegingsvrijheid. Ook hoef je bij deze draadloze oordopjes niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te zitten: een volle accu gaat 11 uur mee. Hiermee zijn de luidsprekertjes een stuk beter dan de Samsung Galaxy Buds oordopjes, die 6 uur meegaan op een volle accu. De volledige draadloze oortjes zijn te koppelen aan zowel Android als Apple apparaten.

In de doos

  • Samsung Galaxy Buds+
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Samsung Galaxy Buds+

Je kunt deze oordoppen van fabrikant Samsung gemakkelijk en snel aan je tablet of smartphone koppelen: dit gaat automatisch. Koppelen aan je iPhone of andere smartphone gaat door middel van bluetooth. Dit is via de instellingen op je telefoon in een paar tellen gedaan.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 11 uur
  • Gewicht: 6,3 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, wit en blauw

Bediening en onderhoud

De Samsung oordopjes zijn gemakkelijk te gebruiken. Na de koppeling via bluetooth kun je de earbuds gebruiken voor het aanpassen van volume, het wisselen van nummer en het opnemen van telefoontjes op je smartphone. Je kunt de oordopjes ook spraakgericht sturen wanneer je Siri of Google Assistant activeert. De oordoppen gaan lange tijd mee en hoeven daardoor niet vaak opgeladen te worden. Een lege accu? De oordopjes laden op in de oplaadcase en kunnen hier ook opgeborgen worden na gebruik.

Voor- en nadelen

Je kunt urenlang naar muziek luisteren en dat is gelijk ook een van de grote voordelen van deze prettige volledig draadloze in ear buds. Wanneer je een Samsung Galaxy smartphone hebt kun je jouw oordopjes via bluetooth direct verbinden. Deze snelle verbinding zorgt ervoor dat je nog sneller gebruik kunt maken van de oordopjes. Een mogelijk nadeel van de Samsung oordopjes is dat ze niet waterbestendig zijn. Er is dus geen optimale bescherming tegen regen en zweet: de oordopjes zijn daardoor mogelijk minder geschikt om te gebruiken tijdens het sporten.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede in ear oordopjes met een lange batterijduur zijn de Samsung Galaxy Buds+ oordopjes een uitstekende keuze. Op het gebied van batterij zijn deze oordopjes dan ook een betere keuze dan de voorganger, de Samsung Galaxy Buds.