Samsung Galaxy Buds oordopjes

De Samsung Galaxy Buds oordopjes zijn de eerste volledig draadloze oordopjes van Samsung. Wanneer je op zoek bent naar goede oordoppen, kijk je natuurlijk naar de prijs. Maar ook op het gebied van batterij, gebruiksgemak en draagcomfort is het belangrijk om te kijken naar de opties. Voldoen de ootjes aan je eisen en zijn deze oordopjes voor jou de goede keus? Hier lees je de informatie die je nodig hebt.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Samsung Galaxy BudsSamsung Galaxy Buds

De Samsung Galaxy Buds oordopjes hebben inmiddels al een opvolger gekregen, de Galaxy Buds +. Toch is het nog steeds een slimme keus om voor deze apparaatjes. Met deze oordopjes kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone of tablet, zonder dat je te maken hebt met een kabel die in de weg hangt. Je hebt meer bewegingsvrijheid en daarnaast profiteer je ook van een hoog draagcomfort.

In de doos

  • Samsung Galaxy Buds
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Verschillende maten oorclips

Installatie van de Samsung Galaxy Buds

Je hoeft weinig moeite te doen om te gebruik te kunnen maken van de draadloze oortjes. Via bluetooth zijn ze binnen enkele tellen met je smartphone of tablet verbonden.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 6 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in wit en geel

Bediening en onderhoud

De volledig draadloze Samsung oortjes zijn gemakkelijk in gebruik. Zodra ze gekoppeld zijn aan je smartphone kun je ze volop gebruiken. Onder andere door middel van de touchpad op de oordoppen zelf kun je jouw muziek regelen. Het volume aanpassen is een van de mogelijkheden. Komt er een oproep binnen op je smartphone? Dan kun je deze met je earbuds eenvoudig beantwoorden. Voor onderhoud is er bij de in ear oordoppen ook weinig nodig. Het enige wat je moet doen is de oordopjes opladen zodra ze leeg zijn. Dit doe je in de oplaadcase waarin de oordoppen geleverd worden.

Voor- en nadelen

De snelle verbinding tussen de in ear oordopjes en je Galaxy apparaat is een van de grote voordelen van deze oordoppen. Maar het feit dat je de toestellen ook aan iOS apparaten kunt koppelen is ook een groot voordeel. Als nadeel van de in ear oortjes kun je de batterijduur noemen, vooral in vergelijking met de nieuwere oordopjes, de Galaxy Buds +. Daarnaast zijn de Samsung Galaxy Buds oordopjes niet voorzien van een activity tracker.

Conclusie

Wanneer je niet uit bent op het beste van het beste en het nieuwste van het nieuwste zijn de Samsung Galaxy Buds oordopjes een prima keuze. Ze zijn voorzien van de belangrijkste eisen waar draadloze oordopjes aan moeten voldoen. Wil je een nog betere batterij en extra functies? Met een hoger budget zijn er ook betere alternatieven. Buiten dat zijn de oordoppen een zeer goede keuze als je op zoek bent naar de beste earbuds.