Samsung Galaxy Buds Live oordopjes

Samsung is een van de grote namen in de wereld van elektronica. En dat betekent dan ook dat de verwachtingen hoog zijn zodra er een nieuw product op de markt wordt gebracht. Een van de nieuwste oordopjes van het merk zijn de Samsung Galaxy Buds Live. Deze oordoppen zijn volledig draadloos en beschikken daarnaast over actieve noise cancelling, waarmee je omgevingsgeluid en ruis kunt dempen. Over alle informatie, voor- en nadelen van deze nieuwe oordopje van Samsung lees je hier.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Samsung Galaxy Buds LiveSamsung Galaxy Buds Live

Met de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes heeft Samsung opnieuw een zeer kwalitatief product op de markt gebracht dat ook direct op veel positief commentaar kan rekenen van gebruikers. Alleen al de unieke vorm van de Samsung oordopjes is opvallend, maar je kunt net als bij andere draadloze modellen ook met deze oordoppen via bluetooth je muziek streamen. Met de handige oplaadcase bewaar je ze altijd veilig.

In de doos

  • Samsung Galaxy Buds Live
  • Usb C oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Samsung Galaxy Buds Live

Deze draadloze bluetooth oordoppen verbinden direct met je Samsung Galaxy en dit is dan ook snel en gemakkelijk gedaan. Via de instellingen op je telefoon kun je de bluetooth verbinding tussen de oordopjes en je smartphone maken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: earbud
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 5,6 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, wit en brons

Bediening en onderhoud van de earbuds

Ook de bediening van de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes is eenvoudig. Je kunt veel van je muziek regelen via je oordopjes, zoals een nieuw nummer afspelen of het volume aanpassen. Zodra je de bluetooth oordopjes uit je oren haalt, pauzeert de muziek automatisch en zo hoef je niets te missen van je muziek. De Samsung Galaxy Buds Live oordopjes kun je gemakkelijk opbergen in de oplaadcase, waar je ze ook weer kunt opladen voor gebruik. Zo zitten ze veilig opgeborgen en raak je ze ook niet snel kwijt.

Voor- en nadelen van de earbuds

De Samsung Galaxy Buds Live oordopjes hebben een aantal voordelen. In de eerste plaats profiteer je van een uniek ontwerp en draagcomfort. Daarnaast beschikken de oordopjes over actieve noise cancelling. Ruis en storende omgevingsgeluiden worden gedempt waardoor je optimaal van je muziek kunt genieten. Na 15 minuten opladen kun je earbuds weer 100 minuten gebruiken. Daarentegen hebben deze oordoppen van Samsung als nadeel dat noise cancelling niet altijd veilig is. Vooral in het verkeer is het dan ook minder prettig om te gebruiken. Desondanks zijn deze luidsprekertjes een van de beste noise canselling oordopjes van dit moment.

Conclusie

Deze Samsung oordoppen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en bieden alles wat je van oordopjes op dit niveau verwacht. De luidsprekertjes maken de hoge verwachtingen dan ook zeker waar. Wanneer je op zoek bent naar True Wireless oordopjes van hoge kwaliteit en met noise cancelling zijn de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes zeker aan te raden.