Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze oordopjes

Pioneer heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van oordopjes. Dit is niet verwonderlijk, want deze Japanse producent is een grote naam als het gaat om audio en de daarbij behorende apparaten en accessoires. Zo’n grote naam kun je alleen maar worden als je de kwaliteit van de audio voorop zet. Ook dit hoor je terug bij de Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze oortjes. Deze oordoppen behoren tot de Rayz Plus series en kun je rekenen onder de toppers uit het aanbod van de fabrikant. De verwachtingen zijn dus hooggespannen, maar worden ze ook waargemaakt?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze

De Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze oortjes behoren tot de duurste varianten binnen het aanbod van deze Japanse producent. Deze oordopjes zijn compatibel met alle elektronische toestellen van Apple. Van iPhones en iPads tot aan je iPod, dankzij de Lightning aansluiting passen deze oortjes overal bij. Daarnaast beschikken deze oortjes over vele interessante functies.

In de doos

  • Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze
  • Handleiding

Installatie van de Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze

Omdat deze oortjes gebruik maken van bedrading, is er geen noodzaak om de oordopjes vooraf op te laden. Wel kunnen deze oortjes jouw apparaten opladen via hun Lightning aansluiting. Laad hiervoor de oordoppen op middels een powerbank. Het is dus wel een optie om oortjes op te laden, maar in principe hoeft dit niet per se. Aan de hand van de Rayz app kun je zelf je oortjes vooraf instellen.

Technische specificatiesPioneer In-Ear Lightning Power Bronze

  • Kleur: brons
  • Gewicht: 10 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Er zijn meerdere manieren om de oordopjes van Pioneer te bedienen. Ten eerste zit er een afstandsbediening in de bedrading geïntegreerd. Aan de hand hiervan kun je het volume van de muziek aanpassen en andere muziek selecteren. Daarnaast kun je gebruik maken van de hierboven benoemde Rayz app om jouw oortjes op jouw voorkeuren af te stellen. Om de Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze optimaal te onderhouden, kun je twee stappen ondernemen. Ten eerste zorg je ervoor dat de oortjes goed schoon blijven. Dit is niet alleen op hygiënisch vlak verantwoord, maar dit voorkomt tevens onnodige slijtage. Daarnaast is het aan te raden om de software up te daten wanneer het kan.

Voor- en nadelen

De Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze maakt zijn prijskaartje meer dan waar. Dankzij de Lightning aansluiting zijn de oortjes compatibel met elk Apple apparaat. Software updates zorgen ervoor dat je mogelijkheden nog meer worden uitgebreid. Zowel een microfoon als een afstandsbediening zitten in de bedrading geïntegreerd. Middels de Rayz app stel je de voorkeuren voor je oordopjes in. Als je deze oortjes vooraf oplaadt middels een powerbank, kun je de oordopjes vervolgens gebruiken om je toestellen mee op te laden. Het is jammer dat de Pioneer oortjes alleen gebruikt kunnen voor Apple apparaten. Dat is natuurlijk logisch, gezien het gebruik van de Lightning aansluiting, maar het is alsnog jammer. Mocht je geen fan zijn van snoeren, dan kun je beter kiezen voor een draadloze variant.

Conclusie

Als je beschikt over Apple toestellen, zijn de Pioneer In-Ear Lightning Power Bronze oortjes perfect. De Lightning aansluiting zorgt ervoor dat je niet noodzakelijk de oortjes hoeft op te laden voor gebruik. Via de Rayz app stel je deze oordopjes exact af op je preferenties. De geluidskwaliteit is hoog, net als het draagcomfort. Dit alles maken deze oordopjes tot een van de beste oordopjes van nu.