Pioneer hoofdtelefoon

Bekijk en bestel direct Pioneer koptelefoons

Pioneer hoofdtelefoon

  • Hoofdtelefoons voor professioneel gebruik
  • Verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën
  • Voor in de studio en vrije tijd

Pioneer hoofdtelefoon – Professionele kwaliteit voor goede prijs

Pioneer hoofdtelefoonEen Pioneer hoofdtelefoon is speciaal gemaakt voor professioneel gebruik. Deze modellen zijn onder andere geschikt voor het draaien van een DJ set. Het is aan jou om te bepalen welke koptelefoon voor jou het meest handig is. De fabrikant maakt al jaren oordopjes en koptelefoons van topkwaliteit die ook over de hele wereld door bekende DJ’s worden gebruikt. Pioneer hoofdtelefoons hebben het voordeel dat ze in verschillende prijscategorieën beschikbaar zijn. Je hebt dus de mogelijkheid om ook voor minder geld een goede koptelefoon aan te schaffen. Het aanbod van Pioneer heeft zich inmiddels al uitgebreid en dit betekent dat er zeker een van de Pioneer hoofdtelefoons aan je wensen voldoet.

Wanneer je op zoek gaat naar een Pioneer hoofdtelefoon zul je ontdekken dat je heel wat mogelijkheden hebt. Je kunt kiezen voor een on ear (bijv. de Pioneer HDJ-S7) of over ear ontwerp wanneer je het geluid van buitenaf wilt isoleren. Dit zorgt er ook voor dat het geluid dat door je koptelefoon komt niet wordt verstoord. Een andere optie is de keuze voor een ontwerp dat hi res audio speelt: je bent dan verzekerd van de beste geluidskwaliteit. Er is voor ieder wat wils in de zoektocht naar een Pioneer koptelefoon. Al veel gebruikers gingen je voor in de aanschaf van een hoofdtelefoon. Voor in de studio of vrije tijd zijn de deze toestellen zeer geschikt.

Een van de modellen waarvoor je zou kunnen kiezen is de Pioneer HRM-5 of de opvolger hiervan, zijnde de Pioneer HRM-6. Deze laatste hoofdtelefoon heeft een breed frequentiebereik, hierdoor hoor je hoge en lage tonen extra goed. Verder kun je de oorschelpen draaien en kantelen. Op deze manier wordt het ook mogelijk om tijdens een set met één oor naar muziek te luisteren. Je krijgt een 6,3 mm adapter meegeleverd waardoor je hoofdtelefoon op al je apparatuur past. Een ander model dat beschikbaar is, is de Pioneer HDJ-X10. Dit model heeft een nog groter frequentiebereik: diepe basgeluiden en hoge heldere tonen zijn goed hoorbaar. De oorkussens zijn gemaakt van sterk leer, waardoor ze goed bestand zijn tegen slijtage, maar ook zweet en stof.

Wat zijn de voordelen van deze koptelefoons?

Als grootste voordeel hebben de Pioneer hoofdtelefoons dat het heel goed mogelijk is om op professionele wijze te werk te gaan als DJ. Vooral wanneer je regelmatig in de studio te vinden bent of een set draait, heb je veel baat bij het gebruik van goede producten. De modellen bieden de geluidskwaliteit dat je als DJ nodig hebt. Daarnaast is ook het draagcomfort optimaal en kun je de headset lange tijd achter elkaar dragen. Bijna alle koptelefoons van Pioneer hebben kantelbare oorschelpen waardoor het nog makkelijker is om via één oor muziek te luisteren tijdens een set.

Hoe werkt een hoofdtelefoon van Pioneer?

De Pioneer hoofdtelefoons werken gemakkelijk en wanneer je een koptelefoon van dit merk aanschaft zul je merken dat het gebruik erg snel went. De meeste modellen van de fabrikant zijn niet draadloos en moeten dus via een kabel verbonden worden aan je apparatuur. Met de meegeleverde kabel kun je gemakkelijk en snel je hoofdtelefoon verbinden met de nodige apparatuur. Zodra de kabel is aangesloten kun je optimaal gebruik gaan maken van je Pioneer hoofdtelefoon.

Verder is het gebruik van de Pioneer koptelefoon zoals de HDJ-X5 of de HDJ-X7 erg gemakkelijk. Je kunt de oorschelpen verstellen wanneer dit nodig is, maar je kunt ze ook draaien en kantelen wanneer je via één oor muziek wilt luisteren, bijvoorbeeld tijdens een set. In de meeste gevallen zit er een opberghoes bij je bestelling, zodat je jouw koptelefoon en de kabel altijd veilig kunt opbergen na gebruik.

Speciale functies van een Pioneer hoofdtelefoon

Een Pioneer hoofdtelefoon als bijvoorbeeld de Pioneer HDJ-X5BT heeft een aantal handige functies waar je als DJ of producer optimaal gebruik van kunt maken. In de eerste plaats kun je profiteren van de scharnieren op de hoofdtelefoon waardoor het draaien van de oorschelpen mogelijk is. Dit kan het gebruik van de hoofdtelefoon een stuk aangenamer maken. Verder is de geluidskwaliteit zeer goed, mede door het brede frequentiebereik. Dit biedt je de mogelijkheid om de diepe bas en hoge tonen extra goed te horen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Ben je van plan om een goedkope hoofdtelefoon van Pioneer aan te schaffen? Het aanbod van de fabrikant is ruim en het is dan ook goed om eerst te kijken naar je mogelijkheden en wat je zelf nodig hebt. Op basis daarvan wordt het een stuk makkelijker om te bepalen welke Pioneer koptelefoon aan jouw wensen voldoet. Wellicht speelt de geluidskwaliteit bij jou de grootste rol of ben je juist op zoek naar een over ear ontwerp waarbij je geluid van buitenaf grotendeels kunt dempen. Maak ook een eerste selectie op basis van je budget zodat je nooit onnodig teveel betaalt. 

De belangrijkste gegevens over de Pioneer hoofdtelefoons in één oogopslag:

  • Hoofdtelefoons met draaibare oorschelpen
  • Breed frequentiebereik voor uitstekende geluidskwaliteit
  • De meeste modellen zijn niet draadloos